Yeniden Doğuş

• 》》 Biraz mavi , biraz telaş , biraz bahar , biraz sessizlik ,biraz deniz kokusu, biraz huzur , bir parça turuncu ♧ Hoşgeldin Yaz ♧

Ab-î Revan

/\ S Ü V E Y D A /\

Aldığı Beğeniler
8
Takım
Fenerbahçe
hoşgeldin kardeşim.
bende yeniyim senin gibi

ArorA

Attractive-Heart

Aldığı Beğeniler
3,056

Hoşbuldum canıcım inş iyi etmişimdir :uzgun: az bir az karışık geldi ama alışırım diye umuyorum
..........
eeeee en önemli ve her daim aklımızda ve kalbimizde olan konu hac olunca norrmal her yere katmamız inş. seneye nasip olur
...............
bilmem mi güzelcim benimde dualarım her daim senin için biliyorsun
sana kırmızı çooook yakışıyor kızar kızara bildiğin kadar

...........
sağolasın canımcım
selam ve dua ile :bye:
elbette iyi ettin.senin o değişmez ve olması kesinlikle zaruri Ölçülü tavrınla iyi etmemiş olabilme ihtimalin yok zaten canımcan :-; karışıklığa gelince evet sistem bizim ortak mekanımızda alıştığımız gibi çok düzenli değil doğru, karışıklık var hakikaten ama sen akıllısın çabuk alışırsın diye düşünüyorum.:gul:

amiinnn inş.. tüm kalbimle tekraren dualıyor diliyorum.
Allahım ebeden razı olsun dualarında olmak bana huzur veriyor sende bunu biliyorsun :-; ve iltifatın içinde ayrıca teşekkür ederim.. bide kırmızıyı sevsem çok iyi olacak herhalde :p :p

selam ve dua ümmet üzerine daima inş... tekrar hoşgeldin :bye: :gul:

Enfal

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
1
elbette iyi ettin.senin o değişmez ve olması kesinlikle zaruri Ölçülü tavrınla iyi etmemiş olabilme ihtimalin yok zaten canımcan :-; karışıklığa gelince evet sistem bizim ortak mekanımızda alıştığımız gibi çok düzenli değil doğru, karışıklık var hakikaten ama sen akıllısın çabuk alışırsın diye düşünüyorum.:gul:

amiinnn inş.. tüm kalbimle tekraren dualıyor diliyorum.
Allahım ebeden razı olsun dualarında olmak bana huzur veriyor sende bunu biliyorsun :-; ve iltifatın içinde ayrıca teşekkür ederim.. bide kırmızıyı sevsem çok iyi olacak herhalde :p :p

selam ve dua ümmet üzerine daima inş... tekrar hoşgeldin :bye: :gul:

umarım dediğin gibi olur
Sağolasın
Dualar karşılıklı ve baki inş....
hadi seni yine kızartmadan geçeyim :Smiley (6):
Selam ve dua ile canımcım

fatsalı

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
796
Takım
Trabzonspor
Ve aleyküm selam hosgediniz hayırlı olsun..........

fzehra

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
1,490
ve aleyküm selam hoşgeldiniz hayırlı olsun..

Üst Alt