hoşgeldin kardeşim.
bende yeniyim senin gibi
bende yeniyim senin gibi
elbette iyi ettin.senin o değişmez ve olması kesinlikle zaruri Ölçülü tavrınla iyi etmemiş olabilme ihtimalin yok zaten canımcan
Hoşbuldum canıcım inş iyi etmişimdiraz bir az karışık geldi ama alışırım diye umuyorum
..........
eeeee en önemli ve her daim aklımızda ve kalbimizde olan konu hac olunca norrmal her yere katmamız inş. seneye nasip olur
...............
bilmem mi güzelcim benimde dualarım her daim senin için biliyorsun
sana kırmızı çooook yakışıyor kızar kızara bildiğin kadar
...........
sağolasın canımcım
selam ve dua ile![]()
karışıklığa gelince evet sistem bizim ortak mekanımızda alıştığımız gibi çok düzenli değil doğru, karışıklık var hakikaten ama sen akıllısın çabuk alışırsın diye düşünüyorum.:gul:
ve iltifatın içinde ayrıca teşekkür ederim.. bide kırmızıyı sevsem çok iyi olacak herhalde
:gul:elbette iyi ettin.senin o değişmez ve olması kesinlikle zaruri Ölçülü tavrınla iyi etmemiş olabilme ihtimalin yok zaten canımcankarışıklığa gelince evet sistem bizim ortak mekanımızda alıştığımız gibi çok düzenli değil doğru, karışıklık var hakikaten ama sen akıllısın çabuk alışırsın diye düşünüyorum.:gul:
amiinnn inş.. tüm kalbimle tekraren dualıyor diliyorum.
Allahım ebeden razı olsun dualarında olmak bana huzur veriyor sende bunu biliyorsunve iltifatın içinde ayrıca teşekkür ederim.. bide kırmızıyı sevsem çok iyi olacak herhalde
![]()
selam ve dua ümmet üzerine daima inş... tekrar hoşgeldin:gul:
.gif)
hoşgeldin kardeşim.
bende yeniyim senin gibi
hoşgeldin kardeşim.
bende yeniyim senin gibi