Teşekkür ederim,Aleyküm selam hoşgeldiniz ????????
Ve âleykümselam @fadikhatunAranızda olmak çok güzel.. bir müddet siteye giremedim.. çok uğraştım ama şifre yanlış.. Rabbim bu vakti nasıp etmiş. Elhamdülillah..eski dosta yeniden kavuşmak gibi..
Teşekkür ederim kardeşim Rabbim razı hoşnut olsun senden haneni bereketli huzurlu neşeli kılsın. Dünya ahirde yüzünüzü güldürsün gönül muradını ferahlığını versinVe âleykümselam @fadikhatun
Kardeşim hoş geldiniz????????
Amin amin amin cümlemizin????Teşekkür ederim kardeşim Rabbim razı hoşnut olsun senden haneni bereketli huzurlu neşeli kılsın. Dünya ahirde yüzünüzü güldürsün gönül muradını ferahlığını versin
Teşekkür ederim Rabbim razı hoşnut olsun senden haneni cennet, sizi ailenizi misafir olanları cennet ehli kılsın..Aleyküm selam, tekrardan hoşgeldiniz..![]()
Aminnn, Allah razı olsun. Hepimiz için inşAllah..Teşekkür ederim Rabbim razı hoşnut olsun senden haneni cennet, sizi ailenizi misafir olanları cennet ehli kılsın..
Hoş geldiniz tekrardan.Aranızda olmak çok güzel.. bir müddet siteye giremedim.. çok uğraştım ama şifre yanlış.. Rabbim bu vakti nasıp etmiş. Elhamdülillah..eski dosta yeniden kavuşmak gibi
Teşekkür ederim kardeşim Rabbim razı hoşnut olsun senden haneni bereketli huzurlu neşeli kılsın. Dünya ahirde selâmet'e erdirsin. Yüzünüzü güldürsün..☺☺☺Hoş geldiniz tekrardan.