Yeniden Doğuş

• 》》 Biraz mavi , biraz telaş , biraz bahar , biraz sessizlik ,biraz deniz kokusu, biraz huzur , bir parça turuncu ♧ Hoşgeldin Yaz ♧

S&S 15

EHLİ HİZMET

Aldığı Beğeniler
4
Takım
Fenerbahçe
hayırlı uğurlu olsun kurbanım semerkand tv'ye semerkand rumuzlu abdullah abiyle birlikte gittik. ben korkuyorumki millet artık sohbet dinlemeye camiye yada okuma evlerine gitmeye gerek duymayacak :D çünkü zamanımız insanı için gerekli olan bütün konular tüm ayrıntılarıyla işin uzmanları tarafından ele alınıyo. bu arada size bi müjdemi desem yoksa yoksam sürprizmi desem ne desem bilmemki. bana bir program sunmak için deneme çekimi yapmaya çağırdılar. bakalım artık hayırlısı...(:(:

menzil_gülü

Ne Mutlu Müslüman olana..

Aldığı Beğeniler
20
Takım
Fenerbahçe
hayırlı uğurlu olsun kurbanım semerkand tv'ye semerkand rumuzlu abdullah abiyle birlikte gittik. ben korkuyorumki millet artık sohbet dinlemeye camiye yada okuma evlerine gitmeye gerek duymayacak :D çünkü zamanımız insanı için gerekli olan bütün konular tüm ayrıntılarıyla işin uzmanları tarafından ele alınıyo. bu arada size bi müjdemi desem yoksa yoksam sürprizmi desem ne desem bilmemki. bana bir program sunmak için deneme çekimi yapmaya çağırdılar. bakalım artık hayırlısı...(:(:

insALLAH abiii hayirlisi olsun....dua ile...

ufukba

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
0
Takım
Galatasaray
ya kurban nette bulamadım semerkand tv yi bi yardım daaa

yasir13

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
0
Takım
Galatasaray
büyük gün bu gün mübarek olsun

yasir13

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
0
Takım
Galatasaray
Evet kardeşlerim sonunda özlemle beklediğimiz kanalımız açılmıştır.

5 senedir çalişmalar süren semerkand tv nin bugünden itibaren yayın hayatına başlamıştır.

SEMERKAND TV YAYINDA

FREKANS:12729 sembol rate.

30000 polarizasyon

vertical(dikey).

fec 5/6"

Ayrıntılar gelecek....:)

emegine saglık allah razı olsun

nur_41

..hamd..

Aldığı Beğeniler
3,707
Takım
Galatasaray
Semerkand Tv'nin yayın akışı başlamış bulunuyor,
Bu gece bunun adına yapılan bir programdan henüz geldim, büyük bir coşkuyla kutlandı. Hayırlı ve uğurlu olsun inşallah.

Üst Alt