Yeniden Doğuş

• 》》 Biraz mavi , biraz telaş , biraz bahar , biraz sessizlik ,biraz deniz kokusu, biraz huzur , bir parça turuncu ♧ Hoşgeldin Yaz ♧

NEŞV-Ü NEMA

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
2
Takım
Galatasaray
ESSELAMÜ ALEYKÜM ARKADAŞLAR..
Sizlerden ricam; herkes en çok ihtiyaş hissettiği şeyleri duaya döksün..
Bu da benim duamdır desin.. ve bunu bütün kardeşlerimiz için de isteyelim..
inşaallahu teala..
hadi bakalım ilk ben başlıyorum;
ALLAHIM! HER AN HUZURUNDA OLDUĞUMUZU UNUTMAYARAK HAREKET ETMEYİ, VE YİNE BU ŞUURLA İNSANLARA MUAMELE ETMEYİ,SENİ RAZI ETMEK İÇİN GAYRET ETMEYİ, TERCİH VE İSTEKLERİMİZDE YİNE SENİN RIZANI GÖZETMEYİ,ZAAAFLARIMIZA YENİK DÜŞMEMEYİ, NEFSİMİZİ TERBİYE ETMEYİ, ANNE BABAMIZI DA BU DÜNYADA RAZI ETMEYİ, İMAN VE KUR'AN HİZMETİNDE HALİSANE GAYRETLİ OLMAYI,AHİRETİMİZE LAZIM OLAN ŞEYLERDE HIRSLI OLMAYI,VE YİNE BUNLARLA AMEL ETMEKTE GAYRET VE SABIR SAHİBİ OLMAYI,EMR-İ BİL MAĞRUF VE NEHY-İ ANİL MÜNKER VAZİFESİNDE DE İHLASLA YARIŞABİLMEYİ BİZE VE BÜTÜN MÜ'MİN KARDEŞLERİMİZE DE NASİB EYLE ..... amin:gul:

ilminur

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
128
Takım
Fenerbahçe
Duanıza yürekten aminn diyorum inş..

NEŞV-Ü NEMA

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
2
Takım
Galatasaray
Bir de bakın arkadaşlar HZ. MUSA nın duasına .. ne kadar hülasa bir dua...
"ALLAHIM! MUHTAC OLDUĞUM BÜTÜN HAYIRLARI SENDEN İSTİYORUM..."
maşallah subhanallah...

muhtac olduğumuz hayırları bir düşünmeye başlasak bitiremeyiz aklımıza sığışmaz.. ama ne kadar çok hayırlara muhtaç olduğumuz ve bunun karşısında ne kadar da aciz ve fakir düştüğümüz ortaya çıkıyor.. ve inşallah bütün bunlar için Rabbimize ne kadar çok dua etmemiz gerektiği .. duayada ne kadar muhtaç olduğumuz apaçık anlaşılıyor..
RABBİM DUAYI ELDEN, DİLDEN, GÖNÜLDEN EKSİK ETMEMEYİ NASİB EYLESİN... HEPİMİZE..

Acizane

hizmet..hicret..sehadet..

Aldığı Beğeniler
27
Takım
Diğer
Allah ım! Onun Senin katındaki sırrı ve manevi yakınlıgın hürmetine ,benim sitedeki kardeslerimizin ve tüm ümmeti Muhammedin korkusunu emmiyete cevir,hatalarımızı sil,hüzün be hırsımızı gider,biizm destekçimiz ol,bizi bizden alıp Kendine götür .yaklaştır,benliğimizden geçmeyi bize nasip eyle,bize her gizli sırrı ac
Dualarımızı kabul buyur ey Merhamet edenlerin en Merhametlisi ...

amin külli ecmain

zübeyde

abim seni cok özledim:(

Aldığı Beğeniler
4
Takım
Galatasaray
amin amin allah razi olsun rabbim tüm ümmedi muhammedin gönlündekini diliyle duaya duayla eline nasip ihsan etsin rabbim gönlümüzdekilerini versin
ahir zamandayız bizleri dogru yoldan ayırma bize eyyup peygamberin sabrından sabır nasip eyle
her seyde hayır görecek bir göz her hayrı gögüsleyecek bir gönül ver bize Allahım
senden degiştiremeyecegimiz seyleri kabul etmemiz için sukunet
degiştirebileceklermizi degiştirmek için cesaret
ikisini bir birinden ayırt edebilmemiz için de akıl istiyoruz...
gecenin sahibide, sabahın Rabbine, zorlukların ardındaki kolaylıgın Malikine emanet olunuz ... Rabbim yar ve yardımcımız olsun insallah

nehar

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
7
Takım
Galatasaray
allahım bizi rahmetinin kapsamına al bize katından öz muhabbetinden ver rahmetinin bahasında ağırla bu yitik kalplerin ve kuranın içinde ki bütün dualarla sana niyazımız korktuklarımızdan emin ümitlerimizede nail eyle. bizim neslimizdende sana ibadet ediciler ver.küçük büyük gizli aşikar isteyerek veya istemeyerek işlediğimiz hatalarımızı bağışla çünkü sen ahtaları bağışlayansın AMİN

hakan55

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
11
Takım
Fenerbahçe
Yarabbi Senden seni seven bir kalp istiyorum.Daima seni zikreden bir dil istiyorum. Kalbimize senin sevgini ver bizlerden rahmetini eksik etme. Tüm Ümmedi muhammedi koru cehennem azabı da gösterme inşallah. Hastalarıma şifa ver dertlilerimize deva ver inşallah. Bizlere Hayırlı evlatlar nasip eyle inşallah. Biz aciziz yarabbi muhakkakki sen herşeye kadirsin şanın yücedir. Bizler muhtacız bizleri sensiz şeytanla başbaşa bırakma yarabbi. Amim velhamdulillahi Rabbil alemin.

NEŞV-Ü NEMA

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
2
Takım
Galatasaray
kalbimizden dilimize dökemediğimiz bütün dualarımıza bir amin de benden..
KARDEŞLERİM; Allah bütün dualarımızı kabul buyursun.. bizim için herşeyin hayırlısını nasib eylesin... Acizane, Zübeyde, Nehar ve Hakan kardeşlerim Rabbim bu güzel dualarınızı kabul etsin amin. Allah R azı Olsun...

Gölge

Dost İstersen Allah Yeter

Aldığı Beğeniler
29
Takım
Galatasaray
Allah’ım, Muhammed ve âl-i Muhammed’e salat eyle ve beni (başka hiçbir şeyle) değiştirmeyeceğim güzel bir hidayet, asla vazgeçmeyeceğim hak bir yöntem ve şüphe etmeyeceğim doğru bir niyet ile faydalandır.

Âmîn... Âmîn... Âmîn...​

Bayram

LA İLAHE İLALLAH

Aldığı Beğeniler
51
Takım
Galatasaray
Rabbim dünyanın ve ahiretin hayrını senden isterim ya rabbim
Nefsimle beni başbaşa bırakma,
Heva ve hefeslerden sana sığırım ya rabbim

Nefsin ve şeytanın hile ve tuzaklarından asana sığınırım yarabbim

Üst Alt