Yeniden Doğuş

• 》》 Biraz mavi , biraz telaş , biraz bahar , biraz sessizlik ,biraz deniz kokusu, biraz huzur , bir parça turuncu ♧ Hoşgeldin Yaz ♧

LAZOĞLU

LAZOĞLU

Aldığı Beğeniler
14
Takım
Trabzonspor
Kırgınlık hep uzun, mutluluk kısa sürer. Çünkü kırgınlık kendini giderir, ama mutluluğu tatman için yanında biri olması gerekir

Kαybettim sαпdıklαrın, kurtulduklarındır belki. Unutma, Kimi gittiği yeri mutlu eder, kimi terkettiği yeri

Nefes Almak Bayramdır Mesela; Günün Birinde Soluksuz Kalınca Anlar İnsan.. Görmenin Nasıl Bir Bayram Olduğunu Karanlık Öğretir..!

LAZOĞLU

LAZOĞLU

Aldığı Beğeniler
14
Takım
Trabzonspor
Tebessüm.. Küçük kız hüzünlü bir yabancıya gülümsedi

-----------------------------------------------------------------------:party10:------

Küçük kız, hüzünlü bir yabancıya gülümsedi Bu gülümseme adamın kendisini daha iyi hissetmesine sebep oldu Bu hava içinde yakın geçmişte kendisine yardım eden bir dosta teşekkür etmediğini hatırladı Hemen bir not yazdı, yolladı

Arkadaşı bu teşekkürden o kadar keyiflendi ki, her öğlen yemek yediği lokantada garsona yüklü bir bahşiş bıraktı

Garson, ilk defa böyle bir bahşiş alıyordu Akşam eve giderken, kazandığı paranın bir parçasını her zaman köşe başında oturan fakir adamın şapkasına bıraktı

Adam öyle ama öyle minnettar oldu ki İki gündür boğazından aşağı lokma geçmemişti Karnını iki günden beri ilk defa doyurduktan sonra, bir apartman bodrumundaki odasının yolunu ıslık çalarak tuttu Öyle neşeliydi ki, bir saçak altında titreyen köpek yavrusunu görünce, kucağına alıverdi

Küçük köpek gecenin soğuğundan kurtulduğu için mutluydu Sıcak odada sabaha kadar koşuşturdu Gece yarısından sonra apartmanı dumanlar sardı Bir yangın başlıyordu Dumanı koklayan köpek öyle havlamaya başladı ki, önce fakir adam uyandı, sonra bütün apartman kalktı

Anneler, babalar dumandan boğulmak üzere olan yavrularını kucaklayıp, ölümden kurtardılar

Bütün bunların hepsi, bir TEBESSÜM’ün sonucuydu

(Kun Fe Yekun)

Liva-ül Hamd

Aldığı Beğeniler
22
../her kötünün iyi bir geçmişi yada her iyinin kötü bir geçmişi olabilir. O geçmiş ki sahip olunan “tek şey”, kaybedildiğinde ise “her şey”dir… Kimi insan, geçmişle geçememişi birbirine karıştırır. Halbuki, geçen iz bırakır, geçemeyen yara…

loreS

"ALLAH dE KaLBiM"

Aldığı Beğeniler
51
Takım
Galatasaray
"nereye gittiğini bilen kişiye yol vermek için dünya bir kenara çekilir.Büyük düşün çok çalış çok oku ve birşeyin yapılamaz olduğunu düşünerek uyuyup kalma böyle yaparsan bir başkasının bu yapılmazı yaparken çıkardığı GÜRÜLTÜYE uyanırsın"

Katre-i Matem

Men câle nâle.

Aldığı Beğeniler
49
Takım
Fenerbahçe
Birbirini
yaralayarak yola devam edenler, birbirlerinin yaralarını sararak mola
verirler hayata....Sonra geçmişteki olumsuzlukları unutarak! Devam ederler
aynı yola… ve ikisi de bilmez; sargı bezlerinin altından gizlice sızan
kanın, bir gün damarlarını bomboş bırakacağını…

Kahraman Tazeoğlu

DuayaSevdali

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
9
Takım
Diğer
Gönlüm konustukca Dilim sustu,
Dilim konustukca sen uzaklastin,
Simdi'lerde ne Gönlüm nede Dilim konusuyuor...
Cünkü Sensiz ve Sessiz kaldim...

Dua'ya Sevdali​

Sebep

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
3,661
Takım
Galatasaray

Tanrım, kanatlanmaya kalktıkça düşüşümden şikâyet etmeyeceğim artık sana. Ama tek bir kelime ver bana.
.

Öyle bir kelime ki onunla bütün mânaları konuşmak mümkün olsun. Ya da tek bir harf, tek bir cümle.

Çok şey istiyorum, biliyorum
..
Zan sahipleri, bir harfin, bir cümlenin peşinde zannediyor beni.

Ama Sen biliyorsun...

Asude Zeynep Toprak

(MaveRa)

Mavera

Aldığı Beğeniler
4,060
isigadogru.jpg

~ ~ ~

Herkes güneşi görebilseydi,

güneşin ışıklarına delalet eden yıldızlara

ne ihtiyaç vardı ?

~ ~ ~