Yeniden Doğuş

• 》》 Biraz mavi , biraz telaş , biraz bahar , biraz sessizlik ,biraz deniz kokusu, biraz huzur , bir parça turuncu ♧ Hoşgeldin Yaz ♧

(Kun Fe Yekun)

Liva-ül Hamd

Aldığı Beğeniler
22
Birisi bana 'Napıyorsun' diyince, kısık bir sesle 'Hiç' diyorum. Kimse anlamıyor; H'ayatın İ'çinden Ç'ıkamıyorum..

(Kun Fe Yekun)

Liva-ül Hamd

Aldığı Beğeniler
22
Susmak kabullenmek değil, cevaptır anlayabiliene.. Bil ki, kısa cümleler kuruyorsa insan, uzun yorgunlukları vardır sadece.

LAZOĞLU

LAZOĞLU

Aldığı Beğeniler
14
Takım
Trabzonspor
Bir insan bilmiyorsa ne istediğini, hem seni ziyan eder , hem kendini...Dibini görmediğin suya dalmadığın gibi,emin olmadığın Sevgiye teslim etme kendini. . . !

LAZOĞLU

LAZOĞLU

Aldığı Beğeniler
14
Takım
Trabzonspor
:gul::gul::gul:Hayatı Öyle bir Yaşaki Hayat Seni Kıskansın. Öyle bir Sevki Ölüm Sana Acısın.Öyle bir Dost Ol ki Dostun Olmayan Utansın ‎"En büyük hata, insan kendini hatasız zannetmesidir :gul::gul: ‎"En büyük hata, insan kendini hatasız zannetmesidir::gul::gul:

hattap...

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
0
Takım
Diğer
selamünaleyüm
Dünyâya gönül verenler, tıpkı gölge avlayan avcıya benzerler. Gölge nasıl onların malı olabilir?”
“Nitekim budalanın biri, kuşun gölgesini sımsıkı yakalamak istedi. Ama dalın üzerindeki kuş bile buna şaştı kaldı.”

LAZOĞLU

LAZOĞLU

Aldığı Beğeniler
14
Takım
Trabzonspor
:Smiley (109):Ben sahip olduklarımın tadını çıkarmayı öğrendim hayatta. Sahip olamadıklarımın ve olamayacaklarımın acısına ise ayıracak zamanım yok. Hayat çok kısa.. :ok:

Sebep

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
3,661
Takım
Galatasaray
‎"böyle yalnız böyle suskun böyle iyi gömdüm mü bir de sözcükleri..."

ç.sezer

Berrak_Su

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
44
Takım
Galatasaray
Unutma!Her şey senin için yaratıldı; ama dikkat et, sen her şey değilsin!Dünya boyun eğicidir; ama sen zalim efendi değilsin!Yeterli sayıyorsun kendini kendine; oysa hiç yeterli değilsin, muhtaçsın; ihtiyaçsız değilsin!Her şey senin emrinde, doğru; ama amirliğe kalkışma!Bil ki kalıcı değil, geçicisin; sahip değil, misa...firsin; sabit değil; iğretisin.Her ne ki var sende, ödünçtür. Senin sanma; ŞIMARMA!

-Zeynep-

Mecânin-i Kütüp

Aldığı Beğeniler
2,763
Takım
Diğer
Hep Şunu Öğütleriz: ''İçinize'' Dönün..

Cahit Zarifoğlu

Üst Alt