Yeniden Doğuş

• 》》 Biraz mavi , biraz telaş , biraz bahar , biraz sessizlik ,biraz deniz kokusu, biraz huzur , bir parça turuncu ♧ Hoşgeldin Yaz ♧

Sebep

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
3,661
Takım
Galatasaray
"Nihayet Olric.
Nihayet ki, tam yirmi yıl sonra sana yazabilecek gücü bulabildim kendimde. Ne kadar çok düşünmüştüm sana yazmak için. Oysa şimdi sanki birden bire kafam boşaldı, hafızam sıfırlandı. Yazmayı düşündüğüm her şey birbirine karışıyor Olric. Toparlayamıyorum. Nereden başlamalıyım acaba? Seninle olan ilişkimin seyrinden mi, senin uğradığın haksızlıkların mesnetsizliğinden mi, yanlış anlaşılmalarının, anlaşılamamalarının, anlaşılmaya olan aşkının karşılıksızlığından mı, başlasam?"

CeyliN

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
1
Takım
Beşiktaş
Bilmelisin ki...
Duvarda asılı diplomalar insanı insan yapmaya yetmez.

Bilmelisin ki...
...Aşk kelimesi ne kadar çok kullanılırsa, anlam yükü o kadar azalır.

Bilmelisin ki...
Karşındakini kırmamak ve inançlarını savunmak arasında çizginin nerden geçtiğini bulmak zor.

Bilmelisin ki...
Gerçek arkadaşlar arasına mesafe girmez. Gerçek aşkların da!

Bilmelisin ki...
Tecrübenin kaç yaş günü partisi yaşadığınızla ilgisi yok, ne tür deneyimler yaşadığınızla var.

Bilmelisin ki...
Aile hep insanın yanında olmuyor. Akrabanız olmayan insanlardan ilgi, sevgi ve güven öğrenebiliyorsunuz. Aile her zaman biyolojik değil.

Bilmelisin ki...
Ne kadar yakın olursa olsunlar en iyi arkadaşlar da ara sıra üzebilir. Onları affetmek gerekir.

Bilmelisin ki...
Bazen başkalarını affetmek yetmiyor. Bazen insanın kendini affedebilmesi gerekiyor.

Bilmelisin ki...
Yüreğiniz ne kadar kan ağlarsa ağlasın dünya sizin için dönmesini durdurmuyor.

Bilmelisin ki...
Şartlar ve olaylar, kim olduğumuzu etkilemiş olabilir. Ama ne olduğumuzdan kendimiz sorumluyuz.

Bilmelisin ki...
İki kişi münakaşa ediyorsa, bu birbirlerini sevmedikleri anlamına gelmez. Etmemeleri de sevdikleri anlamına gelmez.

Bilmelisin ki...
Her problem kendi içinde fırsat saklar. Ve problem, fırsatın yanında cüce kalır.

Bilmelisin ki...
Sevgiyi çabuk kaybediyorsun, pişmanlığın uzun yıllar sürüyor.

Sebep

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
3,661
Takım
Galatasaray
Ben seninle tanıştıktan hemen sonra, bir varolma fırtınasına tutuldum Olric. Geldi ve her şeyi yerle bir etti. O fırtınaya kadar hayatımın tam ortasına oturmuşken, o fırtınayla birlikte seni uzun süre kaybettim Olric. Ama hep aklımdaydın Olric.

“Böyle olmadığını biliyorsun.”

nur_41

..hamd..

Aldığı Beğeniler
3,707
Takım
Galatasaray
İçimin saklısına böyle bitimsiz bir acı yerleşmişken nasıl söylemeli
kime ne anlatmalı, kimden ummalı bir çıkış,
ki Yusuf çık o kuyudan çığlıklarıyla ürperirken ruhum
Olmayacağını bile bile...
seni inadına kirletmeyen, seni büyüten,
seni allayan pullayan,
seni bir başka raftan alıp bir başka rafa koyan
ve bir türlü en uygun mekanı bulamayan…
sana ki hiçbir mekanı yakıştıramayan Aşk´tı
Ben
Aşk belki..
diyerek çıktım yola Olric.
Aşk belki…

Sebep

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
3,661
Takım
Galatasaray
“-Ne diyorsun sen Olric, nasıl böyle bir şey diyebilirsin. Hem sen ne arıyorsun burada? Burada olmamalısın, sen şu anda mektubumun ithafısın.

-Ben hep buradaydım, ama sen diş oldun, dişli oldun, dişlendikçe hatırladın. Ağlamak için. Geçtiğinde acın, tekrar unuttun.”

Sebep

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
3,661
Takım
Galatasaray
"Olric, lütfen beni rahat bırakır mısın, sana yazacağım mektup için on yıllardır hazırlanıyordum. Hiç ortada yoktun, tam şimdi ortaya çıkıp her şeyi berbat etme. Olman gereken yere git ve mektubumu bitirip sana göndermemi bekle…"

nur_41

..hamd..

Aldığı Beğeniler
3,707
Takım
Galatasaray
Önce bir şeyleri resmetmenin zorluğunu fark ettim...
Sen ki resmedilemeyecek kadar gizlere bürünmüşsün..
ne kadar kazısam hep pentimento Olric..!.

Sebep

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
3,661
Takım
Galatasaray
"Olric, Olric biraz sakin olur musun lütfen. Ve biraz kısa kısa konuşur musun? Söylediklerinde haklısın, lakin senin gelmenle her şey birbirine karıştı. Hiç olmayan şeyler oluyor, dünyam toz dumana büründü. Lanetlenmiş gibi tüm aksilikler üzerimde. İçinde benim olduğum her şey olumsuzluklarla sonuçlanıyor."

Not:
Bu yazı, Sofistike derginin 2010 Şubat sayısında yayımlanmıştır.
Devamı var...

nur_41

..hamd..

Aldığı Beğeniler
3,707
Takım
Galatasaray
Sen bir adım konuş ben koşaradım susarım.
Konuşmadan yaşarım.
Ölürüm sessizliğine..

K. Tazeoğlu

Sebep

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
3,661
Takım
Galatasaray
"Sevgili Dost,
Mektubumu yazdığım kağıttan bi kayık yapıyor ve bırakıyorum nehre. Bebek Musa'nın sepeti kadar güvenli. Nuh'un gemisi gibi yalnız, köpüklerin içinde..."

Üst Alt