Hayatta bazen unutulmayacak anlar,duygular yaşarız..
İşte sevinç,mutluluk,hüzün,öfke..Ama en unutulmayanı kırgınlıktır kendimce..!
En değer verdiğin tarafından yaşadığın kırgınlık hayatın boyunca üzerinde taşıyacağın bir yük gibidir.Aşk acısıymış nefretmiş öfkeymiş bunları geride bırakan tek duygudur kırgınlık..
...ve ben kırgınım...3yıla yakın bir zaman geçmiş,çocukmuşum hatta..!Ama hala konu her açıldığında ne kadar neşeli olursam olayım ilk tepkim değişmedi hiç..Donuk bakışlar gözlerim dolu sesizliğimide alıp çekilirim köşeme..Hiç eksiksiz aynı acı içimde..Yaşam bir gürültüden ibarettir o zaman bana..
Aslıında hala çok değer verdiğim için bu tepkim.
Kırmaya çekindiğim kıyamadığım için seni hep benimle kalacak bi duygu kırgınlık..
İtiraf ediyorum seni çok çok seviyorum ama sana kırgınım...
Şimdi sesizliğimide alıp çekiliyorum köşeme..
İşte sevinç,mutluluk,hüzün,öfke..Ama en unutulmayanı kırgınlıktır kendimce..!
En değer verdiğin tarafından yaşadığın kırgınlık hayatın boyunca üzerinde taşıyacağın bir yük gibidir.Aşk acısıymış nefretmiş öfkeymiş bunları geride bırakan tek duygudur kırgınlık..
...ve ben kırgınım...3yıla yakın bir zaman geçmiş,çocukmuşum hatta..!Ama hala konu her açıldığında ne kadar neşeli olursam olayım ilk tepkim değişmedi hiç..Donuk bakışlar gözlerim dolu sesizliğimide alıp çekilirim köşeme..Hiç eksiksiz aynı acı içimde..Yaşam bir gürültüden ibarettir o zaman bana..
Aslıında hala çok değer verdiğim için bu tepkim.
Kırmaya çekindiğim kıyamadığım için seni hep benimle kalacak bi duygu kırgınlık..
İtiraf ediyorum seni çok çok seviyorum ama sana kırgınım...
Şimdi sesizliğimide alıp çekiliyorum köşeme..
Dönüşüm muhteşem olucak
..Selametle..