Yeniden Doğuş

• 》》 Biraz mavi , biraz telaş , biraz bahar , biraz sessizlik ,biraz deniz kokusu, biraz huzur , bir parça turuncu ♧ Hoşgeldin Yaz ♧

Geceler

Sükut_u Sonbahar

Aldığı Beğeniler
22,175
Takım
Fenerbahçe
Ne dağlara , ne taşlara dünya sana dar yüreğim…

Biraz inşirah ola… Biraz da nefes… Biraz da sükunet ….

Sebep

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
3,661
Takım
Galatasaray
“Paris’e gideceğim. Orada Concorde Meydanı’nda bir taşın üzerine çıkacağım ve haykıracağım: 1915’te Ermenilere soykırım yapılmamıştır.

O taşın üzerinden ineceğim, Ankara’ya gelecek Güven Park’ta bir taşın üzerine çıkacağım ve haykıracağım ‘1915’te Ermenilere soykırım yapılmıştır!...

Fransa bir kolumdan Türkiye öteki kolumdan tutup beni hapise sürüklemek isteyecek. Ama ben düşünce özgürlüğünü savunmaktan bir an bile geri kalmayacağım. Bu benim bir aydın olarak, bir insan olarak namusumdur, ödevimdir, sorumluluğumdur.”

Hrant Dink.

*Hayat*

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
4,059
"Sevdiğim bir söz var:'Zaman ileriye doğru akıp gittiği sürece,büyülendiğimiz'gelecek' el değmemiş'geçmiş'ten başka bir şey değildir.'"
...

"Yani sen demek istiyorsun ki,"...."Gelecekteki bir gün,o günden bir sonraki günde geçmişte kalıyor...O bir sonraki gün de mutlaka geleceğine göre;çünkü zaman ileriye akıyor;demek ki'gelecek' diye gördüğümüz gün,gerçekte ertelenmiş bir 'geçmiş'ten başka bir şey değil.Ama henüz zamanın eli değmemiş bir geçmiş..."

Dildade

°Dar-ı Dünya°

Aldığı Beğeniler
2,841
Takım
Galatasaray
"Dışarıdan güçlü görünüyor olabilirsin, ama savaşlar içeride kazanılır."
{Diyojen}

Sebep

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
3,661
Takım
Galatasaray
Yorgun bir ruhla..uzun koşu maraton..bugün harflerim silik...kelimelerim renksiz ve cümlelerim gariban...

Sebep

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
3,661
Takım
Galatasaray
"Gönüllerde havalar sisli, Kalp kalbi görmüyor.."

Dildade

°Dar-ı Dünya°

Aldığı Beğeniler
2,841
Takım
Galatasaray
‎'' bir gün insanlar bizi taşlar kadar anlasa..
bu çarklar bozbulanık; bu şarkılar devâsa.. ''

| nurullah genç

Üst Alt