- Aldığı Beğeniler
- 26
- Takım
- Diğer
Bugün kalbimi dinledim... " zor günler... " dedi... zorluguda " anlamsiz "; aslinda.....
Sanirim bir süreligine "insanliga" ait güzel duygular geri cekilmis...
Bir firtinanin ortasinda yapayalniz hissediyorum su an kendimi.....
Öylesine " saf ", ... öylesine " aldanmis " .....
Yürekte güzellik adina ne varsa sarsildi...
" güven " adina, " samimiyet " adina, " hisler " ve " dostluk " adina...... yoruldum !
Sevgili dostum,
Bak yine siziyor dünyama bir el. "Yoksa kapiyi acmayacak misin?" dedi. Dur diyemedim. Hep " Buyur " demeye muhtac midir, dilim?
Yazilarimi dagittim oraya buraya.... Sesi cikmadi hicbirinin.
Kizdim...., tek bir seda idi bekledigim. " Buradayiz " deselerdi, beni bilselerdi ya da
hicranimi görselerdi... Ne dersin, sence beni mutlu ederler miydi ?
Üstümde ki bu kabuk, bu melun ifade git gide kalinlasirken, kulagimda agida benzer git gide incelesen kirgin serzenisler....
Düz bir yoldu belki gittigim; lakin simdi nereye dönsem bir duvar, nereye kossam yerde camurlar var. Dostum sesin neden bana agyar ?
Üstelik bilirdin sen, ne kadar kirilgan oldugumu...... Kabugumun kalinligina inat, ne kadar zayif oldugumu...
Bir kaplumbaga kadar topraga yakin ve yasli oldugumu.... Neden dostum, selamina muhtac oldum ?
Serceler senin gibi degil....
Gecen gün bir parkin kenarindan gecerken, genc bir agacin dallarindan bana selam verdiler. Mahzundum, basimi bir daha kaldiramadim.
Tebessümümü kaldirim taslari nasiplendi. Serceler sustu ve ben sana anlat(a)mayacagimin hüznüyle herkese kirik, yine astim yüzümü.....
Serceler dostum, senin gibi degiller...
Simdi aksam... Bir bir kapaniyor perdeler.
Dostum tek bir selam sana ne gam eder ? ......
Âh Dostum...... Artik kalbimde..... Dualarimdasin........... Dualarimdasin........
Sanirim bir süreligine "insanliga" ait güzel duygular geri cekilmis...
Bir firtinanin ortasinda yapayalniz hissediyorum su an kendimi.....
Öylesine " saf ", ... öylesine " aldanmis " .....
Yürekte güzellik adina ne varsa sarsildi...
" güven " adina, " samimiyet " adina, " hisler " ve " dostluk " adina...... yoruldum !
Sevgili dostum,
Bak yine siziyor dünyama bir el. "Yoksa kapiyi acmayacak misin?" dedi. Dur diyemedim. Hep " Buyur " demeye muhtac midir, dilim?
Yazilarimi dagittim oraya buraya.... Sesi cikmadi hicbirinin.
Kizdim...., tek bir seda idi bekledigim. " Buradayiz " deselerdi, beni bilselerdi ya da
hicranimi görselerdi... Ne dersin, sence beni mutlu ederler miydi ?
Üstümde ki bu kabuk, bu melun ifade git gide kalinlasirken, kulagimda agida benzer git gide incelesen kirgin serzenisler....
Düz bir yoldu belki gittigim; lakin simdi nereye dönsem bir duvar, nereye kossam yerde camurlar var. Dostum sesin neden bana agyar ?
Üstelik bilirdin sen, ne kadar kirilgan oldugumu...... Kabugumun kalinligina inat, ne kadar zayif oldugumu...
Bir kaplumbaga kadar topraga yakin ve yasli oldugumu.... Neden dostum, selamina muhtac oldum ?
Serceler senin gibi degil....
Gecen gün bir parkin kenarindan gecerken, genc bir agacin dallarindan bana selam verdiler. Mahzundum, basimi bir daha kaldiramadim.
Tebessümümü kaldirim taslari nasiplendi. Serceler sustu ve ben sana anlat(a)mayacagimin hüznüyle herkese kirik, yine astim yüzümü.....
Serceler dostum, senin gibi degiller...
Simdi aksam... Bir bir kapaniyor perdeler.
Dostum tek bir selam sana ne gam eder ? ......
Âh Dostum...... Artik kalbimde..... Dualarimdasin........... Dualarimdasin........