Yeniden Doğuş

• 》》 Biraz mavi , biraz telaş , biraz bahar , biraz sessizlik ,biraz deniz kokusu, biraz huzur , bir parça turuncu ♧ Hoşgeldin Yaz ♧

sürmeli

Bir_Katre

Aldığı Beğeniler
26
Takım
Diğer
Bugün kalbimi dinledim... " zor günler... " dedi... zorluguda " anlamsiz "; aslinda.....

Sanirim bir süreligine "insanliga" ait güzel duygular geri cekilmis...
Bir firtinanin ortasinda yapayalniz hissediyorum su an kendimi.....
Öylesine " saf ", ... öylesine " aldanmis " .....
Yürekte güzellik adina ne varsa sarsildi...
" güven " adina, " samimiyet " adina, " hisler " ve " dostluk " adina...... yoruldum !

Sevgili dostum,

Bak yine siziyor dünyama bir el. "Yoksa kapiyi acmayacak misin?" dedi. Dur diyemedim. Hep " Buyur " demeye muhtac midir, dilim?

Yazilarimi dagittim oraya buraya.... Sesi cikmadi hicbirinin.
Kizdim...., tek bir seda idi bekledigim. " Buradayiz " deselerdi, beni bilselerdi ya da
hicranimi görselerdi... Ne dersin, sence beni mutlu ederler miydi ?

Üstümde ki bu kabuk, bu melun ifade git gide kalinlasirken, kulagimda agida benzer git gide incelesen kirgin serzenisler....

Düz bir yoldu belki gittigim; lakin simdi nereye dönsem bir duvar, nereye kossam yerde camurlar var. Dostum sesin neden bana agyar ?

Üstelik bilirdin sen, ne kadar kirilgan oldugumu...... Kabugumun kalinligina inat, ne kadar zayif oldugumu...
Bir kaplumbaga kadar topraga yakin ve yasli oldugumu.... Neden dostum, selamina muhtac oldum ?

Serceler senin gibi degil....
Gecen gün bir parkin kenarindan gecerken, genc bir agacin dallarindan bana selam verdiler. Mahzundum, basimi bir daha kaldiramadim.
Tebessümümü kaldirim taslari nasiplendi. Serceler sustu ve ben sana anlat(a)mayacagimin hüznüyle herkese kirik, yine astim yüzümü.....
Serceler dostum, senin gibi degiller...

Simdi aksam... Bir bir kapaniyor perdeler.
Dostum tek bir selam sana ne gam eder ? ......

Âh Dostum...... Artik kalbimde..... Dualarimdasin........... Dualarimdasin........

Bir_Katre

RAHMETLE ANIYORUZ DEĞERLİ KARDEŞİM

Aldığı Beğeniler
50
Takım
Galatasaray
ORiJiNAL YAZARI : sürmeli

Simdi aksam... Bir bir kapaniyor perdeler.
Dostum tek bir selam sana ne gam eder ? ......

Âh Dostum...... Artik kalbimde..... Dualarimdasin........... Dualarimdasin........

Allah (cc) razı olsun kardeşim emeğine sağlık...

Hafız_70

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
6,432
Takım
Fenerbahçe
Tebessümümü kaldirim taslari nasiplendi. Serceler sustu ve ben sana anlat(a)mayacagimin hüznüyle herkese kirik, yine astim yüzümü.....
Serceler dostum, senin gibi degiller...
Allah razı olsun

leyli_mercan

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
3
Üstelik bilirdin sen, ne kadar kirilgan oldugumu...... Kabugumun kalinligina inat, ne kadar zayif oldugumu...
Bir kaplumbaga kadar topraga yakin ve yasli oldugumu.... Neden dostum, selamina muhtac oldum ?

manidar bi yazi sagol ;)

Geceler

Sükut_u Sonbahar

Aldığı Beğeniler
22,175
Takım
Fenerbahçe
Bugün kalbimi dinledim... " zor günler... " dedi... zorluguda " anlamsiz "; aslinda.....

Sanirim bir süreligine "insanliga" ait güzel duygular geri cekilmis...
Bir firtinanin ortasinda yapayalniz hissediyorum su an kendimi.....
Öylesine " saf ", ... öylesine " aldanmis " .....
Yürekte güzellik adina ne varsa sarsildi...
" güven " adina, " samimiyet " adina, " hisler " ve " dostluk " adina...... yoruldum !

EMEGINIZE YÜREGINIZE SAGLIK PAYLASIMLARINIZ COK GÜZEL

ÖZELLIKLEDE BU YAZI BENIM SU ANKI HALIMI ANLATIYOR RESMEN

COK COK TESEKKÜRLER PAYLASIM ICIN
RABBIM RAZI OLSUN
SELAM VE DUA ILE.........

Loya

O Eskidendi.....

Aldığı Beğeniler
17
Takım
Trabzonspor

Duygulu ve çok çok anlamlı bir yazıydı saol.....

Üst Alt