Yeniden Doğuş

• 》》 Biraz mavi , biraz telaş , biraz bahar , biraz sessizlik ,biraz deniz kokusu, biraz huzur , bir parça turuncu ♧ Hoşgeldin Yaz ♧

fzehra

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
1,490
ORiJiNAL YAZARI : rumeysa
Rabbim şifa versin ablam..

ewet çok güzel bir duşunce.. bende bir kaç cumle dökeyim bugünle ilgili..

bugün baya kafam rahat ELhamduLiLLah.. ev taşıma sorunumuz vardı çok şükür taşındık ve yerleştik artık rahatladık kardeşlerimle Rabbime şükür..

Selam ve dua ile..

bu mevsimde ev taşıma deyil ama Maşallah çok taşınan var sitemizde

ALLAH güle güle oturtsun kardeşim..

hani demişler dünyada mekan ahirette iman hepsi isteniyor..

fzehra

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
1,490
ORiJiNAL YAZARI : HACI BORAN
ORiJiNAL YAZARI : fzehra
sevgili günlük bugün güzel bir güne diyetle başladım :((((((((...
şeker hastası olduktan sonra baya kilo aldım :(((((((((şimdi onları bakalım nasıl vericem işim baya zor ...ALLAH'ım yardımcım olsun

aminnnnn annemmmmmmm

benim bu gününüm güzel basladı valla insALLAH bu saatten sonrada ayni sekilde devam eder....

günün nasıl devam etti inşallah bizimle paylaşırsın evlat :p :p :p :p

hakan_48

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
5
Rabbim sizlere acil şifa ve sabır versin.Günüme gelince Elhamdülillah çok güzel geçti bir Allah dostunun ziyaretine gittim,şuan sanki ayaklarım yerden kesilmiş gibi çok çok mutlu ve huzurluyum. :)

fzehra

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
1,490
ORiJiNAL YAZARI : onur
Aslında foruma bçyle bi forum eklense iyi olurdu
Benim gün aynı maraton gün derslere çalış gel nete gir :D

işte sana açtık ,ha forum,

ha paylaşmak istediklerim yazıyorsun yazz :p :p :

işimiz şaka

Onur

Geliştirici

Aldığı Beğeniler
4,846
Takım
Galatasaray
ORiJiNAL YAZARI : fzehra
ORiJiNAL YAZARI : onur
Aslında foruma bçyle bi forum eklense iyi olurdu
Benim gün aynı maraton gün derslere çalış gel nete gir :D

işte sana açtık ,ha forum,

ha paylaşmak istediklerim yazıyorsun yazz :p :p :

işimiz şaka
Oraya yazarım artık boş vaktim olunca bu aralr pek boş vaktim olmuyor ama neyse :D

Necmeddin

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
179
Takım
Diğer
ALLAH razı olsun sizlerden ,

bende sabah kalkıp abdest aldıktan sonra iki rekat duha sünneti veya kaza kıldıktan sonra,besmele ile evden çıkarım.işe gelirim,bu aralar başka yerde kaldığım için işyerinde sıkılmıyor değilim.alışkın değilim boş boş oturmaya,bende salavat getiriyorum.ALLAH kabul etsin.diğer iş yerinde arkadaşlar bazen çağırıyorum ,yardımcı oluyorum,akşam oluncada yatsı namazından sonra sohbetlere gitmeye çalışıyorum.

Ama cidden bu aralar giremiyorum ya ablamın dediği bence az.bile

sanki bütün azalarım kırık gibi geliyor bana,sizlerden ayrılmaya tahammül edemiyorum.inş.bu günlerde geçerde yine eskisi gibi beraber oluruz.Sizleri çok seviyorum ALLAH için

böyle yürekleri temiz ve pırlanta olan abi ve ablalarım için tanıştığım için RABBİM e ne kadar şükretsem azdır.

YÜCE RABBİM bu güzel kardeşliği,ALLAH ın rızası için birbirlerini seven kardeşliği ömür boyu devam ettirsin,ve inş.cennette gitmek için birbirlerine şefaatçi olan salih ve saliha kullardan oluruz.AMİN.

MEVLAM daim eylesin ,

fzehra

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
1,490
ORiJiNAL YAZARI : Necmeddin
ALLAH razı olsun sizlerden ,

bende sabah kalkıp abdest aldıktan sonra iki rekat duha sünneti veya kaza kıldıktan sonra,besmele ile evden çıkarım.işe gelirim,bu aralar başka yerde kaldığım için işyerinde sıkılmıyor değilim.alışkın değilim boş boş oturmaya,bende salavat getiriyorum.ALLAH kabul etsin.diğer iş yerinde arkadaşlar bazen çağırıyorum ,yardımcı oluyorum,akşam oluncada yatsı namazından sonra sohbetlere gitmeye çalışıyorum.

Ama cidden bu aralar giremiyorum ya ablamın dediği bence az.bile

sanki bütün azalarım kırık gibi geliyor bana,sizlerden ayrılmaya tahammül edemiyorum.inş.bu günlerde geçerde yine eskisi gibi beraber oluruz.Sizleri çok seviyorum ALLAH için

böyle yürekleri temiz ve pırlanta olan abi ve ablalarım için tanıştığım için RABBİM e ne kadar şükretsem azdır.

YÜCE RABBİM bu güzel kardeşliği,ALLAH ın rızası için birbirlerini seven kardeşliği ömür boyu devam ettirsin,ve inş.cennette gitmek için birbirlerine şefaatçi olan salih ve saliha kullardan oluruz.AMİN.

MEVLAM daim eylesin ,

necemeddin kardeşim RABBİMİN bir olduna innadığın gibi inan yeminle bugünlerrde geçecek RABBİM mutlaka herşerden sonra mutlaka bir hayır verecek herkaranlık gecenin ardından bir gündüzün olduğu gibi gün sana doğacak İnşallah.. çünkü biz bunu yaşadık hamdolsun eski günler geride kaldı onun için sabır sabır sabır

biliyorum bunların hepsini vedahada fazlasını biliyorsun vede yapıyorsun ama sana azda olsa bir teselli ve destek amaçlı yazdım...

BİRDE SANA ACİZANE TAVSİYEM HERGÜN MUTLAKA 101 TANE

LAHAVLE VELA KUVVETE İLLABİLLAHİL ALİYYÜLAZİM
OKU

Onur

Geliştirici

Aldığı Beğeniler
4,846
Takım
Galatasaray
Bencede bu duanın etkili oldugunu duymuştum..

fzehra

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
1,490
bugünüde artı eksi bitirdik

ömür sayfamızdan bir sayfa daha bitti

yarına ALLAH kerim

RABBİM hayırlı günler göztersin İNŞALLAH cümlemize

zeyno

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
6
Takım
Galatasaray
Bu aralar günlerim heyecan dolu, biraz yoğun,biraz tedirgin ve mutlu.Karmaşık duygular içerisindeyim.Ama güzel....

Üst Alt