Yeniden Doğuş

• 》》 Biraz mavi , biraz telaş , biraz bahar , biraz sessizlik ,biraz deniz kokusu, biraz huzur , bir parça turuncu ♧ Hoşgeldin Yaz ♧
Forum Oyunu

uhibbu

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
39,770
Takım
Galatasaray
Sevgili günlük

Yokluğu fark edilen üyeler bir bir gelmeye başladı @Beyoğlu nerde kaldı ? Kesin bişi oldu :D @SiyahSancaktaR abininde 'iştahsızlığı' gözlerden kaçmadı.. @Ahiretime Duamsın 'da geri dönüş yaptı..Eskiler hic eskimez mutlu oldum..Yönetim bu yaz kız kıza, erkek erkeğe toplandı..:egleniyoruz: ancak @YaRêN e sevgiler gönderildi :kalp: Admin günlüğüde böyle olurdu.Bu da burda kalsındı ..

15 eylül Çarşamba 2021

Durubey

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
4,726
Takım
Diğer
Sevgili günlük iki gündür kalbimi kırıyorlar... akşam A101'deki kızdan darbe yedim... Gündüz işyerindeki farklı bir birimde çalışan kadından darbe yedim.. Önce A101 darbemi anlatayım

-üç tane ekmek aldım ikisi normal birisi susamlı ama fiyatlar aynı.. yani üçüde normal ekmek olarak geçiyor... Kasadaki kız: bu normal ekmekmi geçiyor abi dedi... evet normal dedim... Ekmeği kaldırdı ilerideki arkadaşına gösterip: bu normalmi geçiyor gizeeem... Gizem: evet normal.......
Yani kız bana inanmadı:( Madem bana inanmayacaktın niye bana sordunki dedim... yeni başladım abi dedi... nasıl zoruma gitti...

İkinci darbe: İşyerinde Adanadan pul biber getirip satan bir kadın varmış.. Ortak arkadaşımıza söyledim banada getirdi, masama koymuş gitmiş.. Bende götüreyim parasını vereyim dedim... Kadın 15 yıldır ben 20 yıldır aynı kurumdayız.. ve bana yenimi başladınız hiç tanımıyorum sizi dedi... Pek gezmiyorum ondandır dedim... Yani 15 yıldır yemekte yolda ne bilim bahçede falan hiçmi görmedin be kadın.. tanımasan bile bir göz aşinalığı olur.. görünmezmiyim ben yoksa..

evet sevgili günlük biliyorum bunlar dertmiki... asla dert değil maksat sana içimi dökeyim.. yani sana niye içimizi döküyoruz sen kimsinki... tek taraflı bir arkadaşsın.. neyse ya yemek vakti...

uhibbu

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
39,770
Takım
Galatasaray
Sevgili günlük

20211007_173621.jpg

Biraz isyan edeyim derken karşıma böyle birşey çıktı.Tevafuk..forum niye sessiz dedi 3-5 gündür tek kelam etmeyen biri :)

Sahi sanki @Beyoğlu konuşmaya başladığından beri forum sustu :D
Seyircilik sinemalarda ,tiyatrolarda güzel burada değil bence...

@Yusufça 'nın amatör sesleri @turangida'nın bakış açısı @...vuslat ın sanatı @Terra Rossa 'nın kadrajı @İnŞiRaH 'ın mizahı yoksa eksiğiz bence.

Sevgiler
7 ekim 18:20

...vuslat

gökyüzünü bilmeyen leke sanıyor kuşları...

Aldığı Beğeniler
19,193
Sevgili Günlük...

Laf aramızda Yenidendoğuş'a ve ahhalisi'ne ayrı ayrı muhabbetim olduğu doğrudur...????
Uzuun saatler aktif olamasam da gönül'den gönül'e bağ olduğu muhakkak...
Bunun için Rabbe bin şükür derim????

Evvelki gün tezhip kursunda bir arkadaşımla sabah selamlaştık...
Biliyor musun dedi...hani sen derdin ya rüyalarıma giriyor...aynen oldum, rüyamda çizim yapıp durdum ...seni şimdi anladım dedi:)

Şayet bir'şeye gönül verir ise insan uyurken'uyanıkken aklın'kalbin bir yeri hep onunla hem'hâl oluyor...iyiki de oluyor...bazan yerin'çekim kuvvetinin ağırlığından alıp uçuru'veriyor bir kuşun'kanadından tutarcasına,.,????
Her'daim inandığım üzre dediğim gibi...san'at her yerde, yeter ki talip olalım...
Güzelce'mm @uhibbu????????...
Ha'bu aczane göynü'me uçup'uçup konduğun için çook hoşnut'memnunum
Nasip eden'de razı memnun olsun emiii????
Tacın göynümüz'de bilesin????????

Uzuun yıllar sonra burayı okumak nasip olması duası niyazıyla????

Son düzenleme:

SiyahSancaktaR

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
6,294
Sevgili Günlük,

Icin kan ağlarken gülme sahtekarlığını bilirmisin sen ,

Herkes yalandan yere hatırını sorarken kendini tutmayı,

Dünya üstüne gelirken altında ezilmeyi,

Bu durumda bile nefes almaya çalışmayı,

Geçmiş anılarından güzel karelerin sıcaklığıni hayal edip nefes almayı,

Vuslatı arzulayıp her defasında dahada uzaklaşması,

Sen değil kimse bilemez içimdeki yanan kor ateşi sevgili günlük...

Kal sağlıcakla...

uhibbu

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
39,770
Takım
Galatasaray
Sevgili günlük

Burayı foruma girdigimizdeki düşüncelerimizi yazmak için açmıştım...Mesela bugün foruma girdim @Beste ablanın tatlı sofrasını gördüm ,görmez olaydım :ağlıyorum: tarzında :D
lakin reel hayat daha fazla kaleme alınmış.

Neyse günlük demek ki içimizi dökmeye ihtiyacımız var :D simdilik bu kadar.. :bye:

2 Kasım
saat 17:14​

...vuslat

gökyüzünü bilmeyen leke sanıyor kuşları...

Aldığı Beğeniler
19,193
Sevgili günlük...

Foruma girince @ uhibbu'nun profilindeki...akordionun eşsiz melodileri karşılıyor...????????????
Yukarda manşetten geçen Hayyamın sözü gözüme ilişiyor...
Doğru'ya...ömür dediğimiz son'an'a, şimdi'ye ...
Sahi kaç sayılı görüntü kaldı, yahut ses, yahut dokunmak...?¿
Kaç sonbahar'ımız kaldı misâl?¿
Koşuyoruz düşe'kalka ebedii hayata...
Daldık yine Güzelce'm...baş'gözü dışa bakarken iç'e dönüveriyor bazan...????
Yaşlılığımıza verilsin yahut yaşanmışlıklara, ????
Hemmeen dönelim foruma????
Son mesajlara bakıyorum...
...yazma nezaketinde bulunanlara teşekkür ederiz...????
Laf'aramızda gözler hayli yorgun...az'biraz dinlenmece inşAllah...

Kendine iyi davran caağnım günlük????

Üst Alt