Yeniden Doğuş

• 》》 Biraz mavi , biraz telaş , biraz bahar , biraz sessizlik ,biraz deniz kokusu, biraz huzur , bir parça turuncu ♧ Hoşgeldin Yaz ♧
Forum Oyunu

uhibbu

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
39,770
Takım
Galatasaray
Sevgili günlük

İçimde arka plandaki susmayan şarkı neyse hep onu yansıtıyorum :gulver: bu seferki W.Monroe'dan @Birindarfatma yı şenlendirelim derken hüznünden pay aldık iyimi..sen çok yaşa :)
Yeni gelen üyeler hoşgelmişler @Buzdağı @serkanbahtiyar1 umarım buraları beğenmişsinizdir.İyi forumlar. ????

31 ocak 2022

...vuslat

gökyüzünü bilmeyen leke sanıyor kuşları...

Aldığı Beğeniler
19,193
Caaağnım günlük...????
Bilmiyorum?¿ caağnm derken canı'm değiyor mu sana,,,
Vardığı kapıyı sevdimi gönül,
çözülür anahtar babındaki o dili'miz hani,,,
Ahh...nasıl da?¿
Harf'lerle beş'taş oynar gibi oynamayı,
Kelime'lerle bazan kör'ebe bazan saklambaç oynamayı,
Cümle'lerle...ahh...yağ'satarım bal'satarım derken itinayla bırakılan mendili...
Özlüyorinsancaaağnmgünlük,,,

Konuşmak eylem...eyvAllah
Susmak başlı'başına bir devrim imiş caağnm'günlük...
Tıpkı senin gibi...sus'olduk
Hay'de...eyvAllah,,,

uhibbu

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
39,770
Takım
Galatasaray
Sevgili Günlük

Şaka maka benim günlüğüm oldun çıktın..Sevgili @elifg im de geldi..Eskileri gördükçe mutlu oluyorum..Turunculuğumu hatırlıyorum sonra :boshayaller: geçip giden zamanları bir yerlerde bulsam...insan bazen hem gitmek istiyor hem elleri cebinde olup bitenleri izlemek :) hiç giden olmadım..durduk yere hüzünlendim şimdi

Şu şarkı gelsin gidenlere

20 mayıs 00:35​

Durubey

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
4,726
Takım
Diğer
Sevgili günlük;

Yine ders çalışacağım diye oturduğum bilgisayarın başında İbrahim tatlıses açıp tavana bakmaya başladım... anlaşılan bu gece yine uzun olacak.. yine geçmişe gidilecek yine hayaller kurulacak,, yine yapılmayanlara pişman olunacak.. neyse günlük sen kendine iyi bak ben bi şekilde idare ederim:)

YaRêN

GüIefşaN

Aldığı Beğeniler
11,197
Takım
Galatasaray
Sevgili günlük bu gün çok işim var birazını gelip yaparmısım rica etsem ???? forumda zaten bi sessizliktir gidiyor bu fırtına öncesi sessizliğide olabilir @uhibbu m şilama çay kahvede ısmarlayamıyorum son zamanlarda neyse işte böyle günlük şimdi gidiyorum yine gelirim ????

Durubey

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
4,726
Takım
Diğer
Sevgili günlük; gece dörtte yatınca haliyle sabah uyanamadım ve servisi kaçırdım.. Önceki gün terli terli su içtiğimden ötürü boğazlar tahriş olmuş ses gitmiş.. Bulmacalardaki boru sesini şuan tam olarak çıkarabiliyorum.. O berbat Ankara trafiğinde sesim olmadığından dolayı kimseye sövemedim kimseye takılamadım kimseye trafik kurallarından bahsedemedim.. camım kapalı işe geldim:( Çay işlerinden sorumlu devlet bakanı Medine hanım sesimden korkmuş olacakki 10 saniye içinde çayı getirdi:) Neyseki cumada ezan falan okumayacağım:)
Yarın sınav var.. berbat geçeceğini bile bile sınava gitmek akıl karı değil ama bellimi olur belki bir mucize olur diyerek sınava gitmeliyim.. neyse ben yemeğe gideyim hoşçakal günlük:)

YaRêN

GüIefşaN

Aldığı Beğeniler
11,197
Takım
Galatasaray
Sevgili günlük; gece dörtte yatınca haliyle sabah uyanamadım ve servisi kaçırdım.. Önceki gün terli terli su içtiğimden ötürü boğazlar tahriş olmuş ses gitmiş.. Bulmacalardaki boru sesini şuan tam olarak çıkarabiliyorum.. O berbat Ankara trafiğinde sesim olmadığından dolayı kimseye sövemedim kimseye takılamadım kimseye trafik kurallarından bahsedemedim.. camım kapalı işe geldim:( Çay işlerinden sorumlu devlet bakanı Medine hanım sesimden korkmuş olacakki 10 saniye içinde çayı getirdi:) Neyseki cumada ezan falan okumayacağım:)
Yarın sınav var.. berbat geçeceğini bile bile sınava gitmek akıl karı değil ama bellimi olur belki bir mucize olur diyerek sınava gitmeliyim.. neyse ben yemeğe gideyim hoşçakal günlük:)
????????

Durubey

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
4,726
Takım
Diğer
Sevgili günlük;
bir günün daha sonuna geldik. Aslında fena bir gün değildi.. ama içimde hep şu sınavın sıkıntısı vardı.. bundan bir iki yıl sonra gelip burayı okuduğumda kesin "ulan ne takmışım be bu sınavı" diyeceğim ama işte insan umursamadanda edemiyor.. Bugün beni gururlandıracak bir olay yaşadım:) kadro kıdem bakımından işyerinde üç numara olan kadın benim başkanım dururken benim müdürüm dururken koca dairede sadece bana düğün davetiyesini verdi:) Bir kez daha anladımki kadro kıdem biyere kadardır. Biyerden sonra insanlık karakter önemlidir. neyse tabiki gitmeyeceğim o düğüne:) çünkü oraya gitsem bir sürü kallavi adamın içinde ben bir pire gibi kalacağım:) oraya gittiğimde herkes yapmacıktan gülecek yapmacıktan tokalaşacak yapmacıktan oynayacaklar... sosyete düğünleri böyledir.. alkolünde verdiği etkiyle gelip bir amca öpcem öpcem diye tutturur kafayı yerim:) en güzeli gitmemek.... neyse hoşçakal günlük.. bildirim geldi ona bakmalıyım:)

Durubey

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
4,726
Takım
Diğer
sevgili günlük son birşey daha deyim; o alttaki beğeni butonlarına asla aldanma... çünkü çoğusu okumadan beğeniyor:) mesela az önce @uhibbu okumadan beğendi:) okudum desede inanmam çünkü bu kadar hızlı okuması imkansız:)

uhibbu

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
39,770
Takım
Galatasaray
Sevgili Günlük

Okudumda beğendim..hem de taa onun o düğünlerde garsonların dizkapaklarından çelme takmasına kadar da gittim geldim. Nöron derler buna ????

Üst Alt