Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Neler oluyor hayatta? birde şu rüya gerçek olsa, olsa..Daha geçen gün şu yağan karları kaldırın forumdan 40 derecenin altında oluyo mu böyle deniyordu....ne zaman geldi bu kış kaldırmasaydık yeriymiş
biraz forum oyunu oynadım..
nerde o eski oynayanlar ????
Günlükcağızım...
Dünya hayatında yoğun b'akımda geçiyor günlerim...hamd'şükür'sabr teslimiyetinde...????
Zaman makinasına binmiş ileri geri yapıyorum sanki
Durduğum an'larda 'geriye kalanları'ayıklamak yorsa da yaş ne olursa olsun acı'tatlısıyla öğrenmenin haz'zını yaşamaktan hoşnutum...
Ayrıca hoşnutluğum var ki...'geriye kalanları ayıklayangillerle karşılaşmak'...
Marifeti dikeninde arayanlara selam olsun...????
Sevgili günlük napıyon?
İyiyim şükür dediğini duyar gibiyim.
Bende şükür ne olsun iş güç işte.
Biraz kendim sorup cevap veriyor gibi oluyor ama ne yapayım canım çok sıkılıyor. ????
"Her sabah yeni bir manzara görecekmiş gibi camlara koşup değişen hiçbir şey olmadığını görmek ne soğuk. Düşüp yuvarlanan bir bozuk paranın peşinden koşarken, kelimelerin üzerine basa basa yürümek ne soğuk! Dizlerine kadar gömüldüğün karda yürümekte ne var! Boğazına kadar battığın kelimelerin içinde yüzmek ne soğuk!"