Yeniden Doğuş

• 》》 Biraz mavi , biraz telaş , biraz bahar , biraz sessizlik ,biraz deniz kokusu, biraz huzur , bir parça turuncu ♧ Hoşgeldin Yaz ♧

Gölge

Dost İstersen Allah Yeter

Aldığı Beğeniler
29
Takım
Galatasaray
ORiJiNAL YAZARI : setre
Kutlalamamak gerek tabi cünkü bu adetlerin hepsi yabancılardan gelme, gölge kardeşimize katılıyorum şu durumda ;)

ALLAH razı olsun kardeşim biz kendi dinimizi örf ve adetlerimizi yaşamalıyız diye düşünüyorum bizi biz yapan budur bizi dünyaya hakim kılan düşünce tarzı budur ....

Muhabbetle

sümeyya

SüKuT

Aldığı Beğeniler
39
Takım
Galatasaray
Hiçkimsenin bu olayı bilerek özel birgün saydığını sanmıyorum müslüman kardeşlerimizce.Şayet ben ilk defa duyuyorum desem yeridir.
Sevgiyi tabiki birgüne sığdıramassınız.1 yılın hiçbirgünü hatırlamayın sadece sevgililer günüymüş,doğum günüymüş ogünde hatırlayın olacak şeymi.Beni diğer günlerde hatırlamayan kişiyi beni bgnlerde hatırlamasınıı hiç istemem şahsen.
Hergünü sevgiyle geçilebilsek herkeze karşı hayat daha güzel olur.
Karşımızdakini hiç birzaman kırmamış oluruz.
"Bir gülümseme bir sadakadır"demiş Peygamber Efendimiz(sav).
Bir gülümsenin bile bukadar büyük bir görevi varken.Gelin hergünü herkeze karşı sevgiyle geçirelim.Sadece sevgililer günü değil,doğum değil, hergünü ve sadece tek kişye deği herkeze.
Sevgiyle,muhabbetle,kardeşce kalmak dileğiyle.

Loya

O Eskidendi.....

Aldığı Beğeniler
17
Takım
Trabzonspor
Bende bu günlere karşı olanlardanım :tongue: adamın biri sevgilisine hediye almıştır (artık gercegı herneyse) çokda önemli değil o gün olmuş sevgililer günü...banane elalemin sevgililer gününden...ben kendi özel günümü kendim secerim...taklidin her türlüsünden kacının :D

Necmeddin

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
179
Takım
Diğer
tüm günlerin altında bir gerçek yüz vardır.
RABBIM islah etsin bizleri.böyle çabuk kanıyoruzya,sonra başımıza felaketler geldimi.hayret ediyoruz.Bence hiç hayret edicek bir şey yok.
Önce kendimize bir çeki düzen verelim.Sonra hayret edelim.

AFYONUNGÜLÜ

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
1
İNSANLARIN KARSILIKLI OLARAK SEVGILERINI NUR GIBI YANSITTIGI GUNLER SEVGILILER GUNUDUR ASLINDA BU DUNYADA HERGUN KUTLANIYOR .HER ZAMNDA BIR TEBESSUM VE BIR GÜLÜCÜK GEREKLI DOGANIN KANUNU GEREKLI.SEVGİLİLER GUNUNUN MANASINI TARTISMAK YERINE HERGUN ILAN ETMEYI NEDEN DÜŞÜNMÜYORUZ KI?

Üst Alt