- Aldığı Beğeniler
- 0
Sitemizi Ilk Kurdugumuzdan Bu Yana Otomatik Bir UPATE Sisteme Bagladik. Yani Bu Sistem Hic Aksatmadan 24 Saatde Bir Otomatik Kendi Kendine Sitemizi Yedekliyor. Herhangi Bir Hack Olayinda Sitemizi Yedeginden Hic Bir Kaybimiz Olmadan Tekrar Kura Biliyoruz. 02.01.2006 Tarihinde Itibaren Bu Sistem Calismiyormus Ve Yedek Alamamis. Sistemin Hatali Oldugunu Ve Calismadigini Bilmiyor, Olacak Hertür Cöküslere Karsi Korumali Oldugumuza Inaniyordum.
Eger Sitemiz Cökmüs Olmasaydi Bu Sistem Hatasini Hic Görmeyecektim Ve Uzun Bir Zaman Sonra Cok Büyük Kayiplarimiz Olacakti.
15 Gün Geri Dönmeyle Bukadar Kaybimiz Oldu Ya Bir Yil Sonra Nekadar Kaybimiz Olurdu Sizler Düsünün. Rabbime Sonsuz Sükürler Olsun Bizlere Bu Eksigimizi 15 Gün Icerisinde Gösterdi Ve Sistemdeki Hatayi Telafi Etmemizi Nasip Eyledi. Hepimiz Icin Tekrar Gecmis Olsun Ve Bizlere Kisa Sürede Eksigimizi Gösteren Rabbime Binlerce Sükürler Olsun.Sitemizin Cökmesinde Bizim Icin Cok Büyük Bir Hayir Vardi.

... benim otuzuncu cüzdü ![Freude :] :]](https://www.yenidendogus.net/images/smilies/pleased.gif)