Yeniden Doğuş

• 》》 Biraz mavi , biraz telaş , biraz bahar , biraz sessizlik ,biraz deniz kokusu, biraz huzur , bir parça turuncu ♧ Hoşgeldin Yaz ♧

Habibemsin

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
0

Sitemizi Ilk Kurdugumuzdan Bu Yana Otomatik Bir UPATE Sisteme Bagladik. Yani Bu Sistem Hic Aksatmadan 24 Saatde Bir Otomatik Kendi Kendine Sitemizi Yedekliyor. Herhangi Bir Hack Olayinda Sitemizi Yedeginden Hic Bir Kaybimiz Olmadan Tekrar Kura Biliyoruz. 02.01.2006 Tarihinde Itibaren Bu Sistem Calismiyormus Ve Yedek Alamamis. Sistemin Hatali Oldugunu Ve Calismadigini Bilmiyor, Olacak Hertür Cöküslere Karsi Korumali Oldugumuza Inaniyordum.
Eger Sitemiz Cökmüs Olmasaydi Bu Sistem Hatasini Hic Görmeyecektim Ve Uzun Bir Zaman Sonra Cok Büyük Kayiplarimiz Olacakti.
15 Gün Geri Dönmeyle Bukadar Kaybimiz Oldu Ya Bir Yil Sonra Nekadar Kaybimiz Olurdu Sizler Düsünün. Rabbime Sonsuz Sükürler Olsun Bizlere Bu Eksigimizi 15 Gün Icerisinde Gösterdi Ve Sistemdeki Hatayi Telafi Etmemizi Nasip Eyledi. Hepimiz Icin Tekrar Gecmis Olsun Ve Bizlere Kisa Sürede Eksigimizi Gösteren Rabbime Binlerce Sükürler Olsun.Sitemizin Cökmesinde Bizim Icin Cok Büyük Bir Hayir Vardi.
Sizin Ser Bildiklerinizde Hayir, Hayir Bildiklerinizde Ser Vardir

silaucan

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
7
aslında her işte olduğu gibi bu işte de bir hayır aramak lazım,güzel yazılar için elbette üzüldük ama bazı tatsız konularda gitmiş oldu ki buna oldukça memnun oldum,hayırlısı olsun........

Fakat bir daha olmamasını diliyorum... =)

YaMusaB

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
5
Sağlık olsun, gönüller bir olduktan sonra gayrısı hiç hükmüde...

Bayram

LA İLAHE İLALLAH

Aldığı Beğeniler
51
Takım
Galatasaray
İNŞEALLAH BÖYLE TALİHSİZ BİR OLAY DAHA YAŞAMAYIZ.HER ŞEYDE BİR HAYIR VARDIR.

fzehra

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
1,490
hani bir söz vadır cana gelmesin mala gelsin diye , beterin beteri var derlerya işte bu sözler burdaki durum içinde geçerli habibecim ne yapalım seninde canın sağolsun her şey bizim için..
insanoğlu her şeyin üstesinden gelir elhamdülillah birtek ölüm hariç onun için cancazın sağolsun ..bukadar kurtulmuşyaa onada şükürr

YaMusaB

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
5
bu hatim konusuna baktım da o da gitmiş, hayrullah abim o işi nasıl yapacaksınız ?(... benim otuzuncu cüzdü :]

Onur

Geliştirici

Aldığı Beğeniler
4,846
Takım
Galatasaray
Her işte bir hayır vardır.Olsun bakalım insallah bu işin arkasından da bir hayır çıkacakdır.Böyle bir olayı bir daha yaşamamayı tercih ederim sahsen.
NoT : benimde13.cüzdü :D

Bayram

LA İLAHE İLALLAH

Aldığı Beğeniler
51
Takım
Galatasaray
Orjinal Yazarı YaMusaB
bu hatim konusuna baktım da o da gitmiş, hayrullah abim o işi nasıl yapacaksınız ?(... benim otuzuncu cüzdü :]

Abim bi senin değil 15-20 kişinin almış olduğu cüzler maalesef silndi bu olaydan dolayı.Artık duyuru yapacam kim ne aldı ise yeniden düzenleyeceğiz inşeallah

Ubeydullah

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
0
Selamun aleyküm

Eh hepimize gecmis olsun barim :D

Hayirlisi olsun.Hadi abla yine ucuz yirttin haa :D
InsaALLAH birdaha böyle bir sorun ile karsilasmayiz.
Bu olaydada insaALLAH bir hayir vardir.

Selam ve dualarimla...

muratreis

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
0
s.a. siz devam edin böyleeeee
siteniz elinizden ucu verir siz baskalarinin patentiyle site kurun
birde izin ALMADAN bu patenti devam kullanin nbasinizdan bela
eksik olmaz

Üst Alt