Yeniden Doğuş

• 》》 Biraz mavi , biraz telaş , biraz bahar , biraz sessizlik ,biraz deniz kokusu, biraz huzur , bir parça turuncu ♧ Hoşgeldin Yaz ♧

keremm

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
9
Takım
Galatasaray
değerli kardeşlerim;
uzun bir süreden beridir forumda yazılan yazılara dikkat ediyorum.
dikkatimi genellikle verilen cevaplar özerinde yoğunlaştırdım.

bilmem dikkatinizi çektimi?benim çok dikkatimi çekti.
forumumuzda çok güzel cevaplar yazan arkadaşlarımız var.

özellikle imla kurallarına,cümle yapısına,kurulan cümlelerin düzgün olmasına dikkat eden kardeşlerimiz var.
yazılan uzun cevapların içinde konuyu hiç dağıtmadan sade ve akıcı cümlelerle konuyu bağlayabilme kabiliyetini gösteriyorlar.
kelimelerle oynayabiliyorlar,yazıyı edebi açıdan süslüyorlar.
bende böyle yazılara ve YAZARLARA çok ilgi duyarım.

ve burada bana göre en güzel yazı yazan arkadaşlarımız şunlardır
.
MAXİMİLAN,RABİA A'TUL ADVİYYE ve SILAUCAN (isimler alfabetiktir)

hayal olarak değerlendirebilirsiniz ama bu kardeşlerimiz biraz gayret sarfetseler belki ileride birer yazar bile olabilirler.
tabi bu benim görüşüm.sizinde beğendiğiniz veya benim dikkatimden kaçmış kardeşlerimiz varsa buraya yazabilirsinmiz.
hatta taleb olursa birde yazı yarışması düzenleyebiliriz.kendisine,kalemine güvenen arkadaşlar varsa bekleriz.

silaucan

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
7
öncelikle çoookkk teşekkür ederim,ilginize ve beğeninize.
bu yarışma fikri bir harika,yönetim bir konu belirlese ve yazmak isteyenlerde konu ile ilgili yazılarını sunsa,tekrar yönetim seçim yapsa,oldukça hoş bir fikir,ben onaylıyorum,tekrar teşekkür ediyorum,güzellikleri gören yüreğinizin güzelliklerle dolu olması kuvvetle muhtemeldir.gönlünüze sağlık....

ExELaNcE

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
13
evet dostlar..hakikaten bu belirlemiş olduğunuz isimler gayet tutarlı yazılarıyla bizlere ışık tutuyorlar..inş bu sayı çoğalır.. ;)

konyali-kiz

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
8
YA KUSURA BAKMAYIN BILIYORUM KÖTÜ YAZI YAZANLARDAN BIRI BENIM :D
CÜMLELERIM HIC GÜZEL DEGI VE KENDIMI ANLATIS TARZIMI HIC SORMAYIN YAZDIGIM CEVAPLARI IYI YAZAMIOYRUM BUDA BENIM TÜRKCE KITLIGINDAN GELIYOR NAPIM ALMANYADA YASIYORUM VE DOGDUGUMDAN BERIDE BURDAYIM

SU YARISMAYA GELINCE BENIM SONUNCU OLACAGIM KESIN BEN KATILMIYORUM SIZE BASARILAR :D

TebessüM

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
9
Arkadaşları takdir ediyorum
Allah muvaffak etsin inş
bizimde gözümüzden kaçmış degil merak etmeyin ;)

Rabia A'tul Adviyye

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
2
Keremm kardesim, guzel bir konuya deginmissiniz. KUVVETLI YAZARLAR...

Bugun sizinle Islamiyetin, ozellikle gencligin, gidisatini konusuyorduk. Ozellikle medyanin ve gayr-i muslim yazarlarin Islami yasayistaki rolunden ve etkisinden bahsettik. Sizde kuvvetli yazarlarin oneminden bahsetmistiniz...

Benden cok uzak olan kuvvetli yazar adlandirmasi icin size tesekkur ederim. Fakat inaniyorum ki, benden cok daha guzel yazi yazan kardeslerim var bu sitede.. Zamanla insaALLAH o kardeslerim de kendilerini gosterecektir.

Silaucan & Maximillian kardesimi de ayrica tebrik ederim. Gercektende yazi stiliniz guzel ve duzgun. Ikinizde egitiminizi Turkiyede mi gordunuz?..

Aslinda onemli olan yazi stilinden ziyade, icerigi. Icindeki mesajin guzel, anlamli, dusundurucu olmasi... Cunku bu gibi icerikler yazinin kalitesini artirir. Ayni zamanda manevi bir huzur saglar. Dilegim, bunda muvaffak olabilmek.

Kitap yazabilmek... bunu cok isterim. Zaman zaman denerim bir parca yazmayi, fakat simdiye kadar pek basarili oldugumu soyleyemem :D Ayni zamanda kitap yazabilmek icin bir insanin kendi ilmini gelistirmesi gerekir. Ben ise henuz bu yolun basindayim.

Yarisma demissiniz... guzel bir fikir. Tum kardeslerimin katkisini beklerim insaALLAH. Yarali-Gonul sende dahil =) Gurbette kalan kardeslere bir kolaylik saglanir elbette, degil mi :p Hayirlisi olsun insaALLAH.

Keremm kardesim, size tekrar tekrar tesekkur ederim. InsaALLAH buna laik olurum.

Rabbime emanetsiniz,

Dua ile...

keremm

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
9
Takım
Galatasaray
Orjinal Yazarı yarali-gönül
YA KUSURA BAKMAYIN BILIYORUM KÖTÜ YAZI YAZANLARDAN BIRI BENIM :D
CÜMLELERIM HIC GÜZEL DEGI VE KENDIMI ANLATIS TARZIMI HIC SORMAYIN YAZDIGIM CEVAPLARI IYI YAZAMIOYRUM BUDA BENIM TÜRKCE KITLIGINDAN GELIYOR NAPIM ALMANYADA YASIYORUM VE DOGDUGUMDAN BERIDE BURDAYIM

SU YARISMAYA GELINCE BENIM SONUNCU OLACAGIM KESIN BEN KATILMIYORUM SIZE BASARILAR :D

kardeşim sizide bekleriz.bak rabia kardeşimiz açıklamış,belki size torpil bile yaparız.olmazmı? :D

Başak

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
5
Ay arkadaşlar samimi olarak söylüyorum ben şahıs olarak dikkat etmedim.. Ama bu arkadaşlarımız olsun, diğer arkadaşlarımız olsun yazılarınızı beğenerek okuyorum.

Ve bu kadar arkadaşımızda onayladıklarına göre elbet bu kardeşlerimizde cevher vardır. Kendilerini tebrik ederim. :)

zeyno

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
6
Takım
Galatasaray
Ben de arkadaşlarımı tebrik ediyorum.Sılacım her konuya iştirak ettiğin için kutluyorum seni...Devamını dileriz...Selam ve dua ile...

Hasbi

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
1
Portala uzun zamandır girmiyordum açıkcası yorum yapma gibi bir duruma sahip olduğumuda zannetmiyorum ama tepki verip etki gösteren tüm kardeşlerime başarılar diliyorum son zamanlarda fazla yorum yapmayan yazıları okuyan biri olarak...

Hepiniz Allah(c.c.)'a emanet olun..

Üst Alt