- Aldığı Beğeniler
- 9
- Takım
- Galatasaray
değerli kardeşlerim;
uzun bir süreden beridir forumda yazılan yazılara dikkat ediyorum.
dikkatimi genellikle verilen cevaplar özerinde yoğunlaştırdım.
bilmem dikkatinizi çektimi?benim çok dikkatimi çekti.
forumumuzda çok güzel cevaplar yazan arkadaşlarımız var.
özellikle imla kurallarına,cümle yapısına,kurulan cümlelerin düzgün olmasına dikkat eden kardeşlerimiz var.
yazılan uzun cevapların içinde konuyu hiç dağıtmadan sade ve akıcı cümlelerle konuyu bağlayabilme kabiliyetini gösteriyorlar.
kelimelerle oynayabiliyorlar,yazıyı edebi açıdan süslüyorlar.
bende böyle yazılara ve YAZARLARA çok ilgi duyarım.
ve burada bana göre en güzel yazı yazan arkadaşlarımız şunlardır
.
MAXİMİLAN,RABİA A'TUL ADVİYYE ve SILAUCAN (isimler alfabetiktir)
hayal olarak değerlendirebilirsiniz ama bu kardeşlerimiz biraz gayret sarfetseler belki ileride birer yazar bile olabilirler.
tabi bu benim görüşüm.sizinde beğendiğiniz veya benim dikkatimden kaçmış kardeşlerimiz varsa buraya yazabilirsinmiz.
hatta taleb olursa birde yazı yarışması düzenleyebiliriz.kendisine,kalemine güvenen arkadaşlar varsa bekleriz.
uzun bir süreden beridir forumda yazılan yazılara dikkat ediyorum.
dikkatimi genellikle verilen cevaplar özerinde yoğunlaştırdım.
bilmem dikkatinizi çektimi?benim çok dikkatimi çekti.
forumumuzda çok güzel cevaplar yazan arkadaşlarımız var.
özellikle imla kurallarına,cümle yapısına,kurulan cümlelerin düzgün olmasına dikkat eden kardeşlerimiz var.
yazılan uzun cevapların içinde konuyu hiç dağıtmadan sade ve akıcı cümlelerle konuyu bağlayabilme kabiliyetini gösteriyorlar.
kelimelerle oynayabiliyorlar,yazıyı edebi açıdan süslüyorlar.
bende böyle yazılara ve YAZARLARA çok ilgi duyarım.
ve burada bana göre en güzel yazı yazan arkadaşlarımız şunlardır
.
MAXİMİLAN,RABİA A'TUL ADVİYYE ve SILAUCAN (isimler alfabetiktir)
hayal olarak değerlendirebilirsiniz ama bu kardeşlerimiz biraz gayret sarfetseler belki ileride birer yazar bile olabilirler.
tabi bu benim görüşüm.sizinde beğendiğiniz veya benim dikkatimden kaçmış kardeşlerimiz varsa buraya yazabilirsinmiz.
hatta taleb olursa birde yazı yarışması düzenleyebiliriz.kendisine,kalemine güvenen arkadaşlar varsa bekleriz.

Gurbette kalan kardeslere bir kolaylik saglanir elbette, degil mi