- Aldığı Beğeniler
- 25
- Takım
- Diğer
Daha detaylı bir bilgi için sizlere şöyle bir soru yöneltmek istiyorum.
Hangi yoldan gidersek gidelim ( tarikat ehli veya sıradan bir müslüman)olsak da hepimizin davası aynı.
- Dinden çıkmanın hükümleri arasında; "Bir kadının bir erkeğin gözüne 3 defa bakması insanı dinden çıkarır mı?
vallahi insanlarımız öyle bir fetvada bulunuyorlar ki şaşırıp kalıyorum
. birde ÇARŞAF giymek farz mı? çarşaf giymenin mecburü olmadığını söylenildiğinde de Dinden çıkma oluyor mu :? ALLAH AŞKINA YARDIM EDİNİZ. benim cevaplarımla yetinmiyorlar. neymiş efendim ( bizim hocamız böyle dedi ... Allah aşkına bu tarikatlı olan insanlarımıza ne oluyor. özellikle biz İMAM HATİP MEZUNların bilgilerini hiçe sayıyorlar.
bu duruma çok üzülüyorum .
bizler birlik beraberlik arz ederken 
neden aramıza gerilim sokuyoruz
.Rabbim günahlarımı affetsin .Amin.
Cevaplarınız için şimdiden çok teşekkür ederim.
Hangi yoldan gidersek gidelim ( tarikat ehli veya sıradan bir müslüman)olsak da hepimizin davası aynı.
- Dinden çıkmanın hükümleri arasında; "Bir kadının bir erkeğin gözüne 3 defa bakması insanı dinden çıkarır mı?
vallahi insanlarımız öyle bir fetvada bulunuyorlar ki şaşırıp kalıyorum
. birde ÇARŞAF giymek farz mı? çarşaf giymenin mecburü olmadığını söylenildiğinde de Dinden çıkma oluyor mu :? ALLAH AŞKINA YARDIM EDİNİZ. benim cevaplarımla yetinmiyorlar. neymiş efendim ( bizim hocamız böyle dedi ... Allah aşkına bu tarikatlı olan insanlarımıza ne oluyor. özellikle biz İMAM HATİP MEZUNların bilgilerini hiçe sayıyorlar.
bu duruma çok üzülüyorum .

neden aramıza gerilim sokuyoruz
.Rabbim günahlarımı affetsin .Amin.Cevaplarınız için şimdiden çok teşekkür ederim.
Allah'a Emanet Olunuz.