Yeniden Doğuş

• 》》 Biraz mavi , biraz telaş , biraz bahar , biraz sessizlik ,biraz deniz kokusu, biraz huzur , bir parça turuncu ♧ Hoşgeldin Yaz ♧

BEFHATT

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
1
EMIN KARDESIME STANDART UYE OLARAK AYNEN KATILIYORUM ... INANIN COK UZULDUM KENDIMI IKINCI SINIF VATANDAS MUAMELESI GORUYORUZ GIBI HISSETTIM.ARADA GIRIP SIZLERLEN BISILER PAYLASIYOR OLMAK ZEVKLIYDI AMA BU STTEN SONRA 2.SINIF UYE OLARAK GIRMEK ISTEMEMM.. YAPTIGINIZI ONAYLAMIYORUMM SELAMETLEE....

BEFHATT

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
1
SUREKLI BU YAZIYLA KARSILASIYRM VE HIC BIR MODERATORE ULASAMIYRDUM.DEMEK BUNUN SEBEBIII STANDART UYE OLMAMM IMISS...:(

"Forumda kayıtlı değilsiniz. Forumun bazı fonksiyonlarını kullanmak için kayıtlı olmanız gerekmektedir. Burdan kayıt olabilirsiniz. "

Onur

Geliştirici

Aldığı Beğeniler
4,846
Takım
Galatasaray
Bir sorununuz olursa zaten bunu "Site içi yardımlaşma" bölümünde dile getirebilirsiniz.
Özel üyelik şartlarımız şu anda zaten zor degil.Paylaşım amaçlı konularınızla beraber 300 mesaj olması yeterli.
Amacımız sınıflandırma oluşturmak degil siteye emek verenlerin bazı haklara sahip olması.Özel mesaj uygulamamızdaki amaç , mesajlarla özellikle bayan üyelerimizin rahatsız edilmesi ve reklam amaçlı kullanılmasıdır.

Anlayışla karşılayacağınızı umarız.

Not : Sisteme bir çözüm bulunana kadar kural Kaldırılmayacaktır.

BEFHATT

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
1
EN KISA ZAMANDA COZUM BULMANIZI BEKLIYORUZZZ.....

Üst Alt