- Aldığı Beğeniler
- 29
- Takım
- Galatasaray
Parmaklarımın arasında inceltilmiş mavi renk bir kumaş parçası& Türkçede ona ip diyorlar& Bense, bu kadar inceltilmiş olmanın ona kattığı naifliği parmaklarımın arasında gezindiriyorum& İçimde ise inceden bir suskunluk hali&
Çekmeceden kırmızı renk bir ip alıp, parmaklarımın arasındaki mavi renk ipe ekliyorum. İkisini birbirine düğümlüyorum& Bildiğiniz düğüm işte& Hani o kopan ayrılan ya da ayrılmasınlar bir kalsınlar diye iki ince cismi birbirine bağlamak için yapılan karmaşık hareket.
Bugün hava sevimli bir sıcaklığa hakim, şehri görmek istiyor insan& Ev biraz kasvetli geliyor. Dışarı nasıl çıktığımı bilmiyorum, nasıl buraya geldiğimi ve ne kadar kaldığımı anımsayamıyorum& Deniz kıyısındayım, parmak uçlarım hafif morarmış& Nefes almak, almamak, alamamak& Sanki üşümüşüm. Bu güneşli ama dinginlik veren soğuğu seninle beraber solumak istiyorum& Yanımda olsaydın diyorum, yanımda olsaydın... Yoksun. Düğümlenen o iki inceliğin elimde oluğunu fark ediyorum& Üşümüş ellerimde, birbirine bağlı -iki ayrı renk- ip parçası&
Öylece avcumun içinde duran birbirine bağlı o iki ipi, yaşanmışlıklarımla yanyana koyuyorum. İçimde ise inceden bir suskunluk& İkisini, iki ayrı cebime koymak geliyor içimden. Ayrılma vaktidir. diyorum, sessizce& Ama kördüğüm kopmaz öyle hemen sıkı sıkı tutar bağlandığı yeri& Ama işte onların ve bizim yaşadığımız dünyada uzaklık vardır& Sırf yaşamak için ayrı kalırlar. Budur onlara öğretilen& Yaşamak için, daha iyi bir hayat için ayrı kalmak zorundadırlar& O zaman bir acı yayılmaya başlarlar uzaklaşan bedenlerinde. Uzaklık arttıkça sızıda dayanılmaz bir hal alır& Düğüm çekiştirildikçe kördüğüm olur... Kördüğüm öyle hemen teslim olmaz; hele ki sevgiyle bağlanmışsa... Çözülüp, ayrılmamak için her şeye direnir& Sonunda sıkı sıkı dolanırlar birbirlerine bir olurlar mor rengi giyerler inceltirmiş bedenlerine&
Parmaklarımın arasında inceltilmiş mor renk bir kumaş parçası& Türkçede ona ip diyorlar& Bense bu kadar inceltilmiş olmanın ona kattığı naifliği parmaklarımın arsında gezindiriyorum& İçimde ise inceden bir suskunluk&
Susarak özlüyorum ....
BIR YAZI PAYLASIM ICIN COKKK TESEKKÜRLER(izniniz olursa bu güzel yaziyi aliyorum hakkinizi helal edin)
yüreğinee sağlık