Yeniden Doğuş

• 》》 Biraz mavi , biraz telaş , biraz bahar , biraz sessizlik ,biraz deniz kokusu, biraz huzur , bir parça turuncu ♧ Hoşgeldin Yaz ♧

Gölge

Dost İstersen Allah Yeter

Aldığı Beğeniler
29
Takım
Galatasaray
zeylzeyl1ee0793e2e7430fzp4.jpg

Parmaklarımın arasında inceltilmiş mavi renk bir kumaş parçası& Türkçede ona ip diyorlar& Bense, bu kadar inceltilmiş olmanın ona kattığı naifliği parmaklarımın arasında gezindiriyorum& İçimde ise inceden bir suskunluk hali&

Çekmeceden kırmızı renk bir ip alıp, parmaklarımın arasındaki mavi renk ipe ekliyorum. İkisini birbirine düğümlüyorum& Bildiğiniz düğüm işte& Hani o kopan ayrılan ya da ayrılmasınlar bir kalsınlar diye iki ince cismi birbirine bağlamak için yapılan karmaşık hareket.

Bugün hava sevimli bir sıcaklığa hakim, şehri görmek istiyor insan& Ev biraz kasvetli geliyor. Dışarı nasıl çıktığımı bilmiyorum, nasıl buraya geldiğimi ve ne kadar kaldığımı anımsayamıyorum& Deniz kıyısındayım, parmak uçlarım hafif morarmış& Nefes almak, almamak, alamamak& Sanki üşümüşüm. Bu güneşli ama dinginlik veren soğuğu seninle beraber solumak istiyorum& Yanımda olsaydın diyorum, yanımda olsaydın... Yoksun. Düğümlenen o iki inceliğin elimde oluğunu fark ediyorum& Üşümüş ellerimde, birbirine bağlı -iki ayrı renk- ip parçası&

Öylece avcumun içinde duran birbirine bağlı o iki ipi, yaşanmışlıklarımla yanyana koyuyorum. İçimde ise inceden bir suskunluk& İkisini, iki ayrı cebime koymak geliyor içimden. Ayrılma vaktidir. diyorum, sessizce& Ama kördüğüm kopmaz öyle hemen sıkı sıkı tutar bağlandığı yeri& Ama işte onların ve bizim yaşadığımız dünyada uzaklık vardır& Sırf yaşamak için ayrı kalırlar. Budur onlara öğretilen& Yaşamak için, daha iyi bir hayat için ayrı kalmak zorundadırlar& O zaman bir acı yayılmaya başlarlar uzaklaşan bedenlerinde. Uzaklık arttıkça sızıda dayanılmaz bir hal alır& Düğüm çekiştirildikçe kördüğüm olur... Kördüğüm öyle hemen teslim olmaz; hele ki sevgiyle bağlanmışsa... Çözülüp, ayrılmamak için her şeye direnir& Sonunda sıkı sıkı dolanırlar birbirlerine bir olurlar mor rengi giyerler inceltirmiş bedenlerine&

Parmaklarımın arasında inceltilmiş mor renk bir kumaş parçası& Türkçede ona ip diyorlar& Bense bu kadar inceltilmiş olmanın ona kattığı naifliği parmaklarımın arsında gezindiriyorum& İçimde ise inceden bir suskunluk&

Susarak özlüyorum ....

Necmeddin

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
179
Takım
Diğer
Sırf yaşamak için ayrı kalırlar. Budur onlara öğretilen& Yaşamak için, daha iyi bir hayat için ayrı kalmak zorundadırlar& O zaman bir acı yayılmaya başlarlar uzaklaşan bedenlerinde.

yüreğine sağlık abim.ALLAH razi olsun.

Geceler

Sükut_u Sonbahar

Aldığı Beğeniler
22,175
Takım
Fenerbahçe
YÜREGINIZE SAGLIK DUYGU YÜKLÜ ;( BIR YAZI PAYLASIM ICIN COKKK TESEKKÜRLER(izniniz olursa bu güzel yaziyi aliyorum hakkinizi helal edin)
RABBIM RAZI OLSUN
SELAM VE DUA ILE..........

Hafız_70

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
6,432
Takım
Fenerbahçe
Ellerinize va gönlünüze sağlık.

Selam ile

Loya

O Eskidendi.....

Aldığı Beğeniler
17
Takım
Trabzonspor

Teikkürler çok güzeldi...bende böyle bişi eklemk istedim...
Selam ile...

Bir_Katre

RAHMETLE ANIYORUZ DEĞERLİ KARDEŞİM

Aldığı Beğeniler
50
Takım
Galatasaray
Güzel paylaşımdı yüreğine sağlık...

Üst Alt