Aslında isim benim de dikkatimi çekti ve Üstad'ımın böyle bir kitabının olduğunuda ilk defa duydum.. Zira Necip Fazıl'a birgün sorarlar:
-Üstad kimileri ALLAH ,kimileri TANRI diyor
siz ne diyorsunuz??
-Allah tanrının belasını versin !!!
Bir çelişki söz konusu gibi..
Üstad'ın böyle bir sözü yoktur... Allah muhafaza ...
Herhangi bir kaynaktan değil, bir çıkartma yazısı sözünü "Facebook gençliği" Üstad'a nispet etmiştir... Herhangi bir kaynakta geçer, kayıtlı, yaşanmış bir hadise değildir...
Üstad'ı sevenler kitap ismini "Allah Kulundan Dinlediklerim" diye telaffuz ederler...
Kitabın ismini değiştirmek çocuklarının "işletmesini" yaptığı "büyük doğu yayınları"'na düşerken, kendileri pek umursamıyorlar, Üstad'ın vasiyetinde İslam'a herhangi bir şekilde zıt düşecek bir şey görülürse çıkarılsın mealindeki isteğini...
Tek bu da değildir "Yayınevinin" maarifeti ama yeri değil, şu anda...
Kitap hakkında;Üstad'ın Efendisi, Şeyhi Es'Seyyid Abdülhakim Arvasi Hazretlerinin ruhaniyetine bürünerek O'nu konuşturmasıdır, diyebiliriz...
Şeyh'te kayboluş tasavvufi bir haldir..
Yer yer Direk Efendi Hazretlerinden dinledikleri vardır tabii.. Bunu Büyük Doğu Külliyatına aşina olanlar bilirler...
Son söz Yayınevine gelsin.. Ümid ederim okurlar buraları; Üstad'a yapmayın... O'na layık hizmetler bekliyoruz sizden... Ama siz bir ekmek teknesi olarak görüyor gibisiniz... Allah korusun...
Bizler Üstad'ı sevenlerle bir araya gelmeye çalışın... Tepeden bakmayın sevenlerine... Siz O'nun oğlusunuz kabul ediyoruz, saygımız ve sevgimizden yüzünüze dahi konuşamayız ama eksik ve güdük olanları da siz görmüyorsunuz...
Allah Bizleri Razı Olacağı Şekilde Yaşatsın ve Öldürsün.. Bu Demek Değil ki Suya Sabuna Karışmamak.. Üst Perdeden Hadiseleri Seyrediyormuş Gibi Yaparken Birden Altınızdaki Halıyı Çekerler, Düşüverirsiniz...
Birde sayın forum yetkilileri sitenizde Ahmed Hulusi denen çaptırıcı, dezenformasyoncu, çelme takıcı bir adamın reklamları dönüyor; ilgilenin..
Bir de "Ervah" forumdaşımız mahlasın altında "Başyücelik" yazmış ki beni sevindirdi.. Kendisinie hassaten selam ederim...
Selamun Aleyküm....