Yeniden Doğuş

• 》》 Biraz mavi , biraz telaş , biraz bahar , biraz sessizlik ,biraz deniz kokusu, biraz huzur , bir parça turuncu ♧ Hoşgeldin Yaz ♧

-Zeynep-

Mecânin-i Kütüp

Aldığı Beğeniler
2,763
Takım
Diğer
yalanci_tavuk_gogsu.jpg

Malzemeler:
1/2 Paket margarin
1 Lt süt
3 Fincan un
3 Fincan şeker
1 Paket vanilya
1 Adet damla sakızı veya falım sade sakız
tarçin

Nasıl Yapıyoruz?

Margarini tencereye koyup eritmeye başlıyoruz. Margarin eridikten sonra un katıyorum ve bir müddet karıştırarak kavuruyoruz. Şekeri ekliyoruz ve karıştırmaya devam ediyoruz. Sütü yavaş yavaş ekliyoruz, sakızı içine atıyorum ve hala karıştırmaya devam ediyoruz. Hiç boş bırakmaya gelmez hep karıştırmak lazım… Tavuk göğsü kaynamaya ve koyulaşmaya başlayınca vanilyayı katıyoruz ve bir müddet sonra tencereyi ocaktan alıyoruz. Yarım saat kadar tavuk göğsümüzü soğuması için kendisiyle baş başa bırakıyoruz ve sonra görünümü güzelleşene kadar mikserle çırpıyoruz. Sonra tepsi şeklinde bir kaba alıyoruz, dolapta yeteri kadar soğuduktan sonra dilimleyerek servis yapıyoruz.üzrine de tarçin serpiyoruz.

sümeyya

SüKuT

Aldığı Beğeniler
39
Takım
Galatasaray
Çok lezzetlİ ve hafİf bİr tatli.ellerİne saĞlik kardeŞİm. PaylaŞim İÇİn teŞekkÜrler....

-Zeynep-

Mecânin-i Kütüp

Aldığı Beğeniler
2,763
Takım
Diğer
rica ederim kardeşim :)

fatsalı

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
796
Takım
Trabzonspor
şekeri varmi şekeri ...varsa almayayım..........bende şeker var çünki...........emeğine sağlık.......

ilminur

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
128
Takım
Fenerbahçe
Çok güzel gözüküyor ellerine sağlık :) bide yiye bilseydik daha iyi olurdu ..Denicem mutlaka teşekkürler..

sbetül

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
1
tarifi aldım deniyicem elinize sağlık çok iştah kabartıcı bir görüntüsü var tatlılara bayılırım hiç dayanamam teşekkürler

KERİM1

nurmenzilleri.com

Aldığı Beğeniler
1
Takım
Diğer
Emeğine sağlık hiç sevmedim o ne öyle (kedi yetişemediği ete mundar dermiş o misal) :)

fzehra

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
1,490
elinize sağlık çok güzel görünüyor tatdıda görünütüsü hibi güzeldir..

fzehra

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
1,490
elinize sağlık çok güzel görünüyor tatdıda görünütüsü gibi güzeldir..

Üst Alt