Yeniden Doğuş

• 》》 Biraz mavi , biraz telaş , biraz bahar , biraz sessizlik ,biraz deniz kokusu, biraz huzur , bir parça turuncu ♧ Hoşgeldin Yaz ♧

iLkay*

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
1
Takım
Galatasaray
kaldırırm problem de il
yeterki istesinler
istersen senide kaldırayım :)

siyah-yildizlar

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
0
Can u Can,Kırıkmızrap Hira vs.vs.vs. Gecenin kutlu dima ları neredesiniz yaa...Bakın bu işin peşini bırakmak yok,kardeşiniz iki gün gafillik yapıp uyanamadı diye aramaz oldunuz...

Arkadaşlar lütfen bu işi sa lam tutalım,bizi dualar kurtarır ve en halis dualar da gecenin mukaddesatında gizlidir inş...

Allah razı olsun cümlemizden ve sevsin bizi inş...

Sebep

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
3,661
Takım
Galatasaray
abicim ve diger kardeslerim hakkınızı helal edin. 2 gündür biraz rahatsızım grip denen hastalık bana da bulaştı... uyanamama problemim var ve telefonu kapattım zira teheccüde kalkıpta sabah namazını kılamam korkusuyla kapalı tutuyorum.. inşaALLAH BU GECEDEN İTİBAREN SAVAŞIMIZ pardon TEHECCÜDE KALKMA -KALDIRMA OPERASYONUMUZ BAŞLAYACAKTIR..

siyah_yıldızlar abim en son 23 adet çagrı ile uyanamamıştınız... bak bunu hiç dile getirmedim hatta her çagrının 12 defa çalma kapasitesi oldugunu ve bunun toplam da

12X23=? kaç oldugunu da sölemedim kimseye ... ama bu geceden itibaren kalkmayanı burada alenen söyleyecegim..kimsenin gözünün yaşına bakmam ona göre...

siyah-yildizlar

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
0
Kardeşim benim,sen yeter ki kaldır,bak bu gece ilk çaldırışında ayaktamıyım de il miyim gör :)

(Ya söylediklerime bir de ben inanabilsem) :)

yok yok kalkıcam inş.ve kaldırıcam da...

Rabbim daim eylesin...kardeşli imizi dostlu umuzu muhabbetimizi sevdamızı sevenlerimizi ve gayemizi...

Sebep

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
3,661
Takım
Galatasaray
Orjinal Yazarı siyah-yildizlar
Kardeşim benim,sen yeter ki kaldır,bak bu gece ilk çaldırışında ayaktamıyım de il miyim gör :)

(Ya söylediklerime bir de ben inanabilsem) :)

yok yok kalkıcam inş.ve kaldırıcam da...

Rabbim daim eylesin...kardeşli imizi dostlu umuzu muhabbetimizi sevdamızı sevenlerimizi ve gayemizi...

ECMAİN..
abicim inan inan... inanmak başarmanın yarısıdır.. inansanda inanmasanda biz görevimizi yapacagız...

siyah-yildizlar

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
0
Kardeşim senin nurunu cennette de temaşa etmek isterim...

İnş.beraber elele cennete gidersek oradaki portakal bahçemden sana bol bol yediririm... :)

Rabbim niyetini halis eylesin inş...

eslem

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
2
evet arkadaşlar teheccudler ne durumda merak ettim ..

malum birde ramazan geldi eminim herkez kalkıyordur ama bizler gene birbirimizi kaldırmayı unutmayalım ben bu gece kimseyi kaldıramadım .. ;) :((

yanlız ben 4 30 da sahura kalktı ımda kılıyorum 3 de uyandırmayalım rica 2 kere kalkmak istemiyorum :(

eslem

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
2
Orjinal Yazarı siyah-yildizlar
Kardeşim senin nurunu cennette de temaşa etmek isterim...

İnş.beraber elele cennete gidersek oradaki portakal bahçemden sana bol bol yediririm... :)

Rabbim niyetini halis eylesin inş...

siyah yıldızlar kardeşim bizleri unutmak yok bende inş cennet de olursam portakallardan istiyorum en sevdi im meyvelerdendir :D

Sebep

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
3,661
Takım
Galatasaray
artıkın 4:30 da sahura kalkıyoıuz o zmaan teheccüd kılıyorum.. lütfen 4: 30 dan evvel aramayın beni.. eslem ok seni de 3 te uyandırmayız..

Hasbi

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
1
4:30 sahur için tam ideal bir vakit..

Üst Alt