Yeniden Doğuş

• 》》 Biraz mavi , biraz telaş , biraz bahar , biraz sessizlik ,biraz deniz kokusu, biraz huzur , bir parça turuncu ♧ Hoşgeldin Yaz ♧

siyah-yildizlar

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
0
Arkadaşlar böyle bir forumda bir ço unuz uzun süredir islam kardeşli i duygularıyla birliktelik yaşayan arkadşlarsınız...

Gün geliyor dertlerinizi hüzünlerinizi paylaşırken gün geliyor en mutlu anlarınıza ortak ediyorsunuz kardeşinizi...Gün geliyor Allah ve Rasulü ile dertleniyor gün geliyor bir güzellikle beraber sürdürüyorsunuz hayatınızı...

Zira tüm Müslümanlar kardeştir düsturu ilahisi ile çıkmaya karar verdik ve çıktık bu yola inş...

Dostluklarımız arkadaşlarımız Allah ve Rasulü için de ilse bize vakit kaybından başka birşey kazadırmayacaktır bu beraberlik.İsterim ki beraber dertlenelim Rabbimizi,dertsiz olanlarımızın da-kendi nefsimedir-dertlenmesini sa layalım...

Ve bu vesileyle bir teheccüd zinciri oluşturalım,erkekler erkeklerle bayan arkadaşlarımız da kendi aralarında bir zincirleme yapalım ve geceleri teheccüde kaldıralım.Zira bir kişinin kalkması yeterli olur ki di erlerini uyandırsın inş.

Rıza-yı ilahi gecenin kutlu sessizli inde saklıdır inş.dostlar,e er sizce de uygun olursa inş.zincirin ilk halkası olmak isteyen-erkek-arkadaşlarımızdan biri özelden cep.tel.no yu bildirsin ve onu uyandırmakla vazifeli olayım...

Ve o da bir başka birini....

Siyah Yıldızlar= ?

Sebep

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
3,661
Takım
Galatasaray
Orjinal Yazarı siyah-yildizlar
Arkadaşlar böyle bir forumda bir ço unuz uzun süredir islam kardeşli i duygularıyla birliktelik yaşayan arkadşlarsınız...

Gün geliyor dertlerinizi hüzünlerinizi paylaşırken gün geliyor en mutlu anlarınıza ortak ediyorsunuz kardeşinizi...Gün geliyor Allah ve Rasulü ile dertleniyor gün geliyor bir güzellikle beraber sürdürüyorsunuz hayatınızı...

Zira tüm Müslümanlar kardeştir düsturu ilahisi ile çıkmaya karar verdik ve çıktık bu yola inş...

Dostluklarımız arkadaşlarımız Allah ve Rasulü için de ilse bize vakit kaybından başka birşey kazadırmayacaktır bu beraberlik.İsterim ki beraber dertlenelim Rabbimizi,dertsiz olanlarımızın da-kendi nefsimedir-dertlenmesini sa layalım...

Ve bu vesileyle bir teheccüd zinciri oluşturalım,erkekler erkeklerle bayan arkadaşlarımız da kendi aralarında bir zincirleme yapalım ve geceleri teheccüde kaldıralım.Zira bir kişinin kalkması yeterli olur ki di erlerini uyandırsın inş.

Rıza-yı ilahi gecenin kutlu sessizli inde saklıdır inş.dostlar,e er sizce de uygun olursa inş.zincirin ilk halkası olmak isteyen-erkek-arkadaşlarımızdan biri özelden cep.tel.no yu bildirsin ve onu uyandırmakla vazifeli olayım...

Ve o da bir başka birini....

Siyah Yıldızlar= ?

+++

siyah-yildizlar

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
0
Can U Can kardeş inş.uygun görür ve kabul edersen seni seçiyorum ve bu gece seni kaldırıyorum teheccüde...

Mahsuru yoksa özelden cep tel.msj at ve nöbetleşe deg işicez.

Yarın da sen kaldıracaksın,ona göre :)

(Sakın tel.sesini kısma,bozuşuruz valla) :)

Sebep

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
3,661
Takım
Galatasaray
Can U Can kardeş inş.uygun görür ve kabul edersen seni seçiyorum ve bu gece seni kaldırıyorum teheccüde...

Mahsuru yoksa özelden cep tel.msj at ve nöbetleşe deg işicez.

Yarın da sen kaldıracaksın,ona göre :)

(Sakın tel.sesini kısma,bozuşuruz valla) :)

bra temam me.. ez telefone xu dıdım te..

eslem

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
2
çok güzel bir fikir bende realdeki bi arkadaşımla sabahnamazı için sıra yapıyorum ama teheccud için yapmamıştım inş katılan bi kardeşim olursa bende ararım..

siyah-yildizlar

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
0
Allah razı olsun can u can kardeş...

gece kaldırırım inş.

sakın kalktıktan sonra tekrar yatma,yatarsan kediler istila etsin rüyanı :)

siyah yıldızlar=can u can

eslem = ?

Sebep

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
3,661
Takım
Galatasaray

gece kaldırırım inş.

eslem = CAN U CAN

siyah-yildizlar

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
0
Orjinal Yazarı Can U Can

gece kaldırırım inş.

eslem = CAN U CAN

Can u Can nasıl oluyor bu kardeşim :)

eslem yedek mi olacak?Yani ben kaldıramazsam o mu devreye girecek...

Sebep

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
3,661
Takım
Galatasaray
Orjinal Yazarı Can U Can

gece kaldırırım inş.

eslem = CAN U CAN

Can u Can nasıl oluyor bu kardeşim :)

eslem yedek mi olacak?Yani ben kaldıramazsam o mu devreye girecek...

abim siz beni uyandıracaksınız.. :O ben uyanırsam bende eslem kardesimi uyandıracagım... :O

DUALASALIM...

Üst Alt