Yeniden Doğuş

• 》》 Biraz mavi , biraz telaş , biraz bahar , biraz sessizlik ,biraz deniz kokusu, biraz huzur , bir parça turuncu ♧ Hoşgeldin Yaz ♧

Bayram

LA İLAHE İLALLAH

Aldığı Beğeniler
51
Takım
Galatasaray
Hu huuu uyanamadınız mı yoksa he :D tabii geceleyin nöbet tutmak kolay degil :D

Yaw sizde bi alemsiniz milleti uyandırdıktan sonra koşa koşa gelip buraya yaazı mı yazıyonuz. :D ey Allahım ne kulların var ya rabbi :D

KIRIKMIZRAP kardeşim kalırdı ın için Allah razı olsun. :p

Ama ben perwerderi kaldırmadım tel. no.vermedi daha bana , kulakları çınlasın :D

siyah-yildizlar

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
0
Arkadaşlar hamdolsun Rabbime ki inş.bu gece yüreklerimizdeki gaye-i hayallimizi hayata geçirmiş bulunuyoruz...

İnş.arkadaşlar bu istikrar dönüşsün ve her gece yapalım bunu.Lakin şöyle birşey var ki nöbetçi arkadaşlar uyumayıp sadece kaldırmak için bekliyor ve kendileri teheccüd kılamıyorlar...

Nöbetçi arkadaşlar da o gece biraz erken uyuyup öyle kalkarsa daha makbul olacaktır inş...

Malcolm x kardeşimz de kaldıracak birini arıyor...

KIRIKMIZRAP

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
1
Takım
Galatasaray
Orjinal Yazarı hayrullah

Yaw sizde bi alemsiniz milleti uyandırdıktan sonra koşa koşa gelip buraya yaazı mı yazıyonuz. :D ey Allahım ne kulların var ya rabbi :D

Ama ben perwerderi kaldırmadım tel. no.vermedi daha bana , kulakları çınlasın :D

Ama hakikaten uykun çok hafifmiş hayrullah. Daha ilk aramada hemde hemececik açtın teli.. Be sanırım dördüncü aramada uyanmışım utnacımdan Haruna da cevap veremedimmeşgule aldım onu.. (Canıım maksat kontörü gitmesin ) :D 4defa Harun aramış 1 defada Hira kardeşim aramış :baby:

siyah-yildizlar

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
0
Son Durum

TEHECCÜD ZİNCİRİ

Siyah Yıldızlar Can U Can,Kırıkmızrap
Can U Can- Eslem
Eslem-Kamelyam,Şevval
Kamelyam-Duanur,Revolber,Malcolm X
Duanur-Rabiatül Adeviyye
Rabiatül Adeviyye--TebessüM
KırıkMızrap-Hayrullah
Hayrullah-Perwerder
Revolber-Hayrunisa
Hayrunisa-Maussema
Perwerder- Hasbi
Hasbi-Hira
Hira  TÜM PORTAL J
Maussema--???
Malcolmx--???

Arkadaşlar karşısında soru işareti olanlar kimleri kaldıraca ı belli olmayanlardır&

İsimler kaldıracak kişiler,karşılarındaki kişilerse kaldıracakları kişilerdir.Bir yanlış anlama olmasın diye açıklama gere i duydum.

Şu anda maussema kardeş ve Malcolm x kardeş birisini seçsinler ve ekleyelim inş.

*perwerder*

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
2
Orjinal Yazarı hayrullah

umarım çınlama sesi geliyordur... :baby:

Hira

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
0
İlk siyah

Sonra Can-u Can

KArdeşler meşgule alıyorum çaldırdıgınız zaman ben, bir hata yapmıyorum inşaAllah. Meşgule alıp kalkıyorum karşı çagrı yapıyorum ki "uyandım,teşekkür ederim " babında. Sonra kırıkmızrabı aradım ama bakmadı keçeli :) Ve Hasbi kardeşimi çaldırırken telefonumun şarzı bitti :baby: Hasbi kardeş aramış beni sagolsun sabah mesajı düştü. Bu akşam telafi edicem inşaAllah saat 3.te Hasbi :)

Allah razı olsun hepinizden . Hepinizle aynı saatte uyanık oldugumuzu, aynı anlarda kıbleye yöneldigimizi düşünmek çok hoş ve çok güzel ve ayrıca çok şevk veriyor insana. Allah daim etsin. Hepinizi çok seviyorum :p

Bayram

LA İLAHE İLALLAH

Aldığı Beğeniler
51
Takım
Galatasaray
Orjinal Yazarı KIRIKMIZRAP
Orjinal Yazarı hayrullah

Ama hakikaten uykun çok hafifmiş hayrullah. Daha ilk aramada hemde hemececik açtın teli.. Be sanırım dördüncü aramada uyanmışım utnacımdan Haruna da cevap veremedimmeşgule aldım onu.. (Canıım maksat kontörü gitmesin ) :D 4defa Harun aramış 1 defada Hira kardeşim aramış :baby:

Yaw hiç sorma akşam akşam börk yedim nasılda yemişim be gece boyu uyuyamadım.:) Onun için sen telefon etti inde ayakta idim.:D

Şu telefon meselesi ile ilgili de hakkını hellal et seni masrafa soktum. :baby:

Aklıma kime eti ini bilsin diye o an aklıma geldi.onun için açmıştım.:)

siyah-yildizlar

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
0
Canım Ablam benim,hata yapmıyorsunuz

Allah şahittir ki biz de(şahsım adına bende)seni çok seviyoruz...

Gayemiz aynı anda kalkıp birbirimize ve tüm müslüman kardeşlerimize dua etmek hevesidir...

Bu gece nöbetçi Aynur Abla ve Kırıkmızraptır...:)

Allah kalkmayı nasip eylesin inş.

alperen98

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
1
Orjinal Yazarı eslem
çok güzel bir fikir bende realdeki bi arkadaşımla sabahnamazı için sıra yapıyorum ama teheccud için yapmamıştım inş katılan bi kardeşim olursa bende ararım..

Hasbi

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
1
Allah(c.c.) razı olsun Hira ablam saat 3:gibi çaldırdı telefonumu söz verdi i gibi sözünde durdu bende 3 gib i kalktım yanlız 3 :30 gibi hira ablamı aradı ımda ulaşamadım ..meşguliyet içersinde oldu undan olsa gerek...

Allah(c.c.) rızası kervanı İnşaAllah daim suretle tatbik olur gönüller İbadet-ü Taat ile mesut olur Huzur bulur..

Kervandaki yolculu umuz devam edecek İnşaAllah..

Allah(c.c.) bizleri hayırlı işlerde daim kılsın muvaffakiyet sa lasın..

Amin..

Üst Alt