Yeniden Doğuş

• Konbuyu başlatan hayrunisa
  • Başlangıç tarihi
  • 》》 Biraz mavi , biraz telaş , biraz bahar , biraz sessizlik ,biraz deniz kokusu, biraz huzur , bir parça turuncu ♧ Hoşgeldin Yaz ♧

Hasbi

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
1
Buralarda sinema kaynıyo :D bakalım gitmek nasip olacakmı :)

eh ilk gidenler artık anlatırda izeleyemeyenlerin merakı biraz hafifler veyahut artar.. :(

Ş

ŞEVVAL

Guest
harika ötesi bir film ..bittim ya ..eşrefziya süper oynamış ..filmde geçmişinden utanç duyan bir imam hatiplinin yaşadıklarını anlatmış..tesadüfler onu geçmişe geri götürdü..ve ya anlatacak kelimeleri bulamıyorum..ama süperdi..biraz komedi..ve hüzün dolu..ve bence bu filimin devamı kesin gelicek..mert diye bir adam var islamiyete dönüş yapar..bide..eşrefziya köyün muhtrı kızı zehraya aşık kesin..izleyen farketmiştir..aptallara malum olurmuş ya.orda deli ne derse çıktı..ve emrullah köyden giderken ,köyün delisi kendi kendine birbirinizi seviyonuz ama gidiyosun dedi...asla öyle bırakıp gidemes..devamında kavuşurlar inş...bide sevinçli haberimiz var eslem cadısıyla filmden kesintileri videoya aldık :)eşref ziyanın filmden görüntüleri var elimizde:)eslem yayınlar kesin.. =) =)

@Cihan**

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
9
Takım
Beşiktaş
hadi hayirli olsun izlemissiniz :):)

bi gun bizde izleyecez :D:D

ExELaNcE

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
13
film daha vizyona çıkmadan merakla bekleyenlerdendim..İzmirde tatilde izlemek imkanım oldu..açıkçası hayal kırıklığına uğradım..Çok ilginç olabilecek bir konuyu malesef doğru düzgün değinemeden harcamışlar...Vermek istediği mesaj veya seyirciyi filme çekerken sarfedilen sözlerle o kadar uzak bir yapıdaydı ki..Konu o kadar dağılmıştı ki..Oyuncuların çoğu yeteneksizdi, bazı sahneler ve replikler defalarca ve sıkarcasına tekrarlanıyordu..Bir konuya veya olaya tam değinecekken birden başka bir konuya geçiliyordu...sinama yönü çok zayıf..verilmek istenen mesajlarda bence yeterli değildi..böyle olmamalıydı..

@Cihan**

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
9
Takım
Beşiktaş
bi ben izleyemedim yani bu filmi
elinde cdsi olan yokmu internet uzerinden dosya paylasim sitelerinden bana yollasa :D:D

bizde birgun izleriz ins...

benefşe

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
0
ORiJiNAL YAZARI : @Cihan**
elinde cdsi olan yokmu internet uzerinden dosya paylasim sitelerinden bana yollasa :D:D

ben de izleyemedim bi türlü!!@Cihan**bu arada iyi fikir bu allah razı olsun!

@Cihan**

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
9
Takım
Beşiktaş
ORiJiNAL YAZARI : benefşe
ORiJiNAL YAZARI : @Cihan**

ben de izleyemedim bi türlü!!@Cihan**bu arada iyi fikir bu allah razı olsun!

bi ara hekimoglu kardesim eklemisti buraya ...
ama simdi bulamadim nedense tekrar ekleyebiliyorsa harika olur... =)

ben indirememistim yaaa :rolleyes:

Üst Alt