Yeniden Doğuş

• 》》 Biraz mavi , biraz telaş , biraz bahar , biraz sessizlik ,biraz deniz kokusu, biraz huzur , bir parça turuncu ♧ Hoşgeldin Yaz ♧

Âwdil

Dâr Pêlda

Aldığı Beğeniler
490
Takım
Galatasaray
• Bir günlüğüne kanadını çırpan kelebekler gibiyiz, oysa hayatı sonsuz sanıyoruz.

Ekli dosyayı görüntüle 6608

@Mystery'e İthafen...

Soğuk kaldırımların yitik gözlerine koskocaman bir sessizlik fırlattım dün gece.Kaçırılmış uykularımın altüst olduğu vakitlerinde,mavi düşlerimden kalma masallar anlatırım ben yaşanmamış çocukluğuma.Benim masallarımda oduncu çocuklarını kaybetmedi.Bir çocuk harikalar dünyasına da gitmedi.Cüceler de sahip olmadı hiç bir prensese.Benim masallarımda çocuklar hayat ile ölüm arasında saklambaç oynadılar.Yaşayan bedenler onları aramaya gitti.Cennette bulundu oyun çocukları.

Hüznün ayaza vurduğu demlerinde,yine başka masal tazeliğinde masal anlatmaya hazırlanırken ben,baktım ki meğer beni dinlemiyormuş o çocukluğum.Orda mısın dediğimde renksiz melodilerin çığırtkan sesinde buldum onu.''Sen,beni dinlemiyor musun?''dedim.Mahçup izlenimi vermek isteyerek düşürdü gözlerini yere.Sen de terkediyorsan beni,nasıl durayım artık bu sağır sessizlikte.Öyle olsun ey çocuk!Sevemediğim gözlerini saklayacağım inatla tutunduğum vefamın öbür yanına.Kalbim tuzla buz...

Vuslatlar Mahşere kaldı...

...vuslat

gökyüzünü bilmeyen leke sanıyor kuşları...

Aldığı Beğeniler
19,193
Dua niyetiyle deriz hep;
Allah razı olsun...
Terazinin iki kefesi misâliydi belki;
Rıza'n oldukça...Razı olsun du????

Son düzenleme:
Üst Alt