Yeniden Doğuş

• 》》 Biraz mavi , biraz telaş , biraz bahar , biraz sessizlik ,biraz deniz kokusu, biraz huzur , bir parça turuncu ♧ Hoşgeldin Yaz ♧

YaMusaB

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
5
Ya abi hakkını helal et ama yumurtayla pek aram ii de il... Bi ya da yumurta çakarsam sade belki içine so an, bide haşlanmış yumurta sabahları... Di er yemeklerin içine yumurta felan beni bozuyor... Haa unuttum bazen da kahvaltıları patatesli yumurta yaparlarsa arkadaşlar ondan yerim...

:)

TebessüM

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
9
yamusab kardeş aslında yemek pişirmenin zor bir tarafı yok
mesela fasulye
fasulyeleri do ra yıka so anı kavur üzerine fasulyeleri koy 5 dakka pişsin üzerine domates ,tuz,karabiber ,pulbiber ve 1 bardak su koy okadar
keza patlıcan kavurmasıda aynı
so anı kavur patlıcan ve domatesi koy ( ama su konmaz buna )tuz ,pulbiber okadar yanına pilav başka ne olsun ki
hadi kolaygelsin
şimdiden afiyet olsun
yapmıyorsanız bile ö renip arkanıza atın belki birgün lazım olur demi ama

PasHa

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
1
Sayfaya bakya Sabah Programlarındaki yemek tarifine döndü. :D :D
Maşşallah Herkesde aşçılık var.. :D

M

maussema

Guest
şşşşşşşştttttttttt :( surda yardım edıyoz dımı sımdık ıptal edeck cocuk sonra ac kalacaklar ogrencı evınde dur hele gulme

osmansaglam

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
0
arkadaşlar bay oldu um için pekde önemsemiyorum ama benim yaptı ım yemeklerin tadı bir başka oluyor,nedenini kime sorarsam gülüyor :D
aman sizde gülmeyin,
valla genelde birde tuz atmayı unutuyorum... bana güzel bi yemek tarifi verin,
şu an yapabildi im yemekler: Makarna ve Menemen...
başka da yok ha bide omlet... :)

DuaM

cici anne :)

Aldığı Beğeniler
10
Takım
Galatasaray
Orjinal Yazarı YaMusaB
Bana şöyle kısa yoldan yapılacak yemek tarifleri lazım... Bir de siz tarhana çorbasını nasıl yapıyorsunuz...

(konu lütfen daĞılmasın baqam, ben canı gönülden yemek felan yapmak istemiyorum, evlenince zaten elimi deĞirmem, sadece yardımcı olacaklar msj atsın, msnden felan da bu konuyla ilgili espiri hiç istemiyorum, direk engellerim ona göre, vesselam)

?(

Ş

ŞEVVAL

Guest
ya musab abi walla bende aynı sen gibi beceriksizim:)..ama ev işlerini anlatırım ben sana msnde onları süper yaparım..buarada abi yemekleri boşver ya bence en isi çay yanınada mis gibi kahvaltı..walla hiç bişeye de işmem..

YaMusaB

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
5
@Şevval:git işine ya...
@huzurumsun:ya bu tarhanayı herkes farklı yapıyor, bakalım bide sizin stil denicem.. saol.. :)
@paşam:bilimum en vai çeşit menemen yemeklerini geç... ya bide o ne tatlısı öle ya, yaĞlı felan... onu da geç.. ikisinde pass diyorum... ama yine de saol... :)
@Ummuhan:sen benim meseneyi almak için, 40 fırın ekmek yemek lazım, arkasına da paşanın tatlısını... :D
@OsmansaĞlam:abi iki şey biliyorsun, onun bari tuzunu unutma... :)
@tamtam:Abi yumurtalı tariflere pas diyorum... :( yinede saolun, o kadar uĞraşmışsınız... :)
@mafrak:Ablam Allah razı olsun onu yapmasını biliyorum da, 1 bardak suyla oluyor mu, ben fasulyelerin izahasına kadar dolduruyorum.... :)

nisaebrar

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
0
SİZİN YEMEK BİLMEMENİZ ÇOK NORMAL....ŞİMDİKİ BAYANLAR BİLE YEMEK YAPMAYI BİLKMİYO. ÖZELLIKLEDE BEN :tongue: :tongue: :tongue: :tongue: :) :) :) :)

Üst Alt