Yeniden Doğuş

• 》》 Biraz mavi , biraz telaş , biraz bahar , biraz sessizlik ,biraz deniz kokusu, biraz huzur , bir parça turuncu ♧ Hoşgeldin Yaz ♧

konyali-kiz

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
8
DOGUMGÜNÜN KUTLU OLSUN YAMUSAB
ALLAH NICE UZUN ÖMÜRLER VERSIN
SEVDIKLERINLE BERABER OLASIN INSALLAH

BENLE HEP DALGA GECIYODUN SEN KÜCÜKSÜN BÜYÜMEMISSIN DAHA DIYE SENDE YASLANIYOSUN :D

FaniDünya

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
1
Sevgili kardesim Allah uzun Ömür ve onunla baglantili Amel nasib eylesin! Dogum Günün Kutlu olsun, hayatinin Allahin bir kulda görmek istedigi bir sekilde gecmesini diliyior ve icten selamlarimi gönderiyorum.

SA

ExELaNcE

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
13
Bu da acizane portalımızdan bir hediye...

Allah hayırlı ömürler nasip etsin inş..

hediye için TIKLA

DuaM

cici anne :)

Aldığı Beğeniler
10
Takım
Galatasaray
ben de hediye açılmadı :(

şimdi merak ette dur
8 :O

YaMusaB

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
5
Hepinizden Rabbim razı olsun... Güzel dilekleriniz için binler amin...
Aslında isimlerinizi altın harflerle yazmak lazım...
Yasemin yengem, Salihin_cy abim, Hayrullah abim, Hasbi abim, , eslem kardeşim, konyalı kardeşim, Hekimoğlu kardeşim, Cihan kardeşim, Tebessüm ablam, Habibemsin ablam, zeyno ablam, perwerder abim, exelans abim, DuaNur, kerem, onur, başak, esencemrem, rümeysa, silaucan, bilmek yada bilmemek, ilkay, fanidünya ( abilerim, ablalarım, kardeşlerim)

@yasemin; yengecim ben de seni çok seviyorum... Ne dicemi sapıttım, insan bu kadar güzel cümleleri ard arda nasıl sıralar ya... Utandırıyosun beni, gerçekten böyle bi sevgiye layık mıyım...

@Zeyno;Abla yaş hesaplamayı bilmediğim için, kaç yaşımdayım bilemiyorum...:D

@konyalı; sorma yaşlandık ya, sende saygı kavramını öğrenip büyüsende abi desen, baq büyüdüm artık, bi yaşıma daha girdim :D

@Exelans abi; hediye için çok teşekkür ederim;) Allah razı olsun

Üst Alt