Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Sevgili kardesim Allah uzun Ömür ve onunla baglantili Amel nasib eylesin! Dogum Günün Kutlu olsun, hayatinin Allahin bir kulda görmek istedigi bir sekilde gecmesini diliyior ve icten selamlarimi gönderiyorum.
Hepinizden Rabbim razı olsun... Güzel dilekleriniz için binler amin...
Aslında isimlerinizi altın harflerle yazmak lazım...
Yasemin yengem, Salihin_cy abim, Hayrullah abim, Hasbi abim, , eslem kardeşim, konyalı kardeşim, Hekimoğlu kardeşim, Cihan kardeşim, Tebessüm ablam, Habibemsin ablam, zeyno ablam, perwerder abim, exelans abim, DuaNur, kerem, onur, başak, esencemrem, rümeysa, silaucan, bilmek yada bilmemek, ilkay, fanidünya ( abilerim, ablalarım, kardeşlerim)
@yasemin; yengecim ben de seni çok seviyorum... Ne dicemi sapıttım, insan bu kadar güzel cümleleri ard arda nasıl sıralar ya... Utandırıyosun beni, gerçekten böyle bi sevgiye layık mıyım...
@Zeyno;Abla yaş hesaplamayı bilmediğim için, kaç yaşımdayım bilemiyorum...
@konyalı; sorma yaşlandık ya, sende saygı kavramını öğrenip büyüsende abi desen, baq büyüdüm artık, bi yaşıma daha girdim
@Exelans abi; hediye için çok teşekkür ederim Allah razı olsun