Yeniden Doğuş

• 》》 Biraz mavi , biraz telaş , biraz bahar , biraz sessizlik ,biraz deniz kokusu, biraz huzur , bir parça turuncu ♧ Hoşgeldin Yaz ♧

YaMusaB

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
5
I.Görev:Millet Maussema ablamızın -zaten kendisi çetemiz üyelerindendir- acil duaya ihtiyacı var, bizde Muhabbet fedaileri olarak ablamıza görevimizi yapalım dedik... Çete elamanları lütfen bir namazınızın arkasından bir defaya mahsus ablamız için dua edelim, İnşaAllah hayırlı kararlar almasını nasip eder Rabbim, inşaAllah hayırlı çıkış kapıları önüne açılır ve inşaAllah gönlünde ne istiyosa gerçekleşir... Rabbim her yar ve yardımcı olsun...

II. Görev:KIRIKMIZRAP abimizin -kendisi hernekadar çete üyelerimizden olmasada, bizi dışardan destekler- acil duaya ihtiyacı var, bize Muhabbet fedaileri olarak abimize görevimizi yapalım dedik... Çete elamanları lütfen bir namazınızın arkasından bir defaya mahsus abimiz için dua edelim, İnşaAllah tayin için iste ini yer onun için hayırlıdır ve Rabbim iste ini yerine getirir... Allah her daim işinde, hizmetinde muvaffakiyet versin... Rabbim onu herdaim iş çevresinde aile çevresinde mutluluk versin... Her daim yar ve yardımcısı olsun...

III. Görev: Şimdi arkadaşlar çok güzel bi haber vermek istiyorum, Çetemizin en güzide elamanlarından hatta kilit isimlerinden olan Paşa kardeşimiz sigarayı bırakmak istiyormuş... İnşaAllah Rabbim iste ini yerine getirir... İnşaAllah iradesini kullanmasında Rabbim yardımcısı olur... Biliyoruz beraat gecesinde yapılan dualar başkadır... Dualarımızı sirgemeyelim lütfen, bir namazımızın arkasına isim verelim...
Allah hepinizden razı olsun....

NOT:Beraat gecesi Münasebetiyle bu 3 duayı yapalım, Allah rızası için... Bizden istekde bulundular, bizler muhabbet fedaisi oldu umuzu gösterelim inşaAllah...
RAbbim hepinizden razı olsun...

vesselam... veddua...

y@sin_@y99

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
0
Mevla Hayırlısını versin inşallah, Sizler için nasıl güsel olacaksa Hak Teala Hazretleri o güsellerin en güselini versin , Gönlünüzdeki hayırlı muradlar olsun efenim

Allahım!!!!!!!!....

Sevdiklerini Sevdir
Yerdiklerini Yerdir
Bizi Rızana erdir
Rahmetinle YA RABBİ

Amin......

KIRIKMIZRAP

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
1
Takım
Galatasaray
Amin Amin Amin..

Yaw özel bir istek için dua alma fikri benden çıktı ama maussema nasiplendi.. Kısmet diyelim ...:) Rabbim gönlünden geçenleri hayra celbedip nasip etsin sana kardeşim...

hasanmustafa

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
1
ben birazdan yatsıyı eda edecem arkasından ederım hocama dua. allah teala dualarımızı kabul eylesin
Peygamber efendimiz, (Allahü teâlâya günah işlemeyen dil ile dua edin) buyurdu. Böyle bir dilin nasıl bulunaca ı sual edilince, (Birbirinize dua edin! Çünkü ne sen onun, ne de o senin dilinle günah işlemiştir) buyurdu. [Tergibüs-salât

bizler de BİRBİRİMİZE dua edelim

H

hayrunisa

Guest
RABBİM SADECE MAUSSEMA BACIMA DEĞİL TÜM DERTLİ GÖNÜLLERE DERMAN VERSİN. GÖNÜLLERİMİZE HUZUR VERSİN.

MİYASECİM İNSALLAH SENİNDE DERDİNE DERMAN VERİR RABBİM. BİR ÇIKAR YOL VERİRİr.

fzehra

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
1,490
Orjinal Yazarı hayrunisa
RABBİM SADECE MAUSSEMA BACIMA DEĞİL TÜM DERTLİ GÖNÜLLERE DERMAN VERSİN. GÖNÜLLERİMİZE HUZUR VERSİN.

MİYASECİM İNSALLAH SENİNDE DERDİNE DERMAN VERİR RABBİM. BİR ÇIKAR YOL VERİRİr.

AMİNNN AMİNNN BİHÜRMETİ TAHA VE YASİN

Ş

ŞEVVAL

Guest
maussema abla sanırım çok üzgünsün ben böle oldu unu bilmiyodum..:(farkında olmadan kıdık birbirimizi hakkını helal et..allahım inş sana en do ru yola gösterir ve seni o yola götürür...senin için en hayırlısı olur ..inş ablam üzme kendini herşey olaca ına varır..

@Cihan**

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
9
Takım
Beşiktaş
rabbim kimseye huzun keder vermesin ...

rabbim her daim gonlunuze gore verir insaallah...
karsiligini verip sukrettiginizde rabbim dahada cok mutluluk versin ..

salihin_cy

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
0
Alemlerin Rabbi Allah cc ....

Dünya sürgününde mü'min kullarını yalnız bırakmaz....

İsyan ve küfür olmadı ı müddetçe....

Hata ve günahlardan beri de iliz....

Afv ve ma firetine sı ınıyoruz....

Allahım cc sıkıntıdan,kederden,fitneden,fesaddan ,küfürden,şirkten,ta uttan...rahmet ve merhametine sı ınırız.....Amin.....

PasHa

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
1
Ben bu YAzıyı Yeni Gördüm Daha Dün Masussemaya Namazdan Sonra Dua etmiştim :D Gecenlerde Kendisi benden Dua istemişti Allah'ım Yolunu Açık Etsin..
İnş Herzaman Do ru Kararlar Alır..

Not:Gıcık İnsan PasHa Dualarıyla Daima Senin Yanında . :D

Üst Alt