Yeniden Doğuş

• 》》 Biraz mavi , biraz telaş , biraz bahar , biraz sessizlik ,biraz deniz kokusu, biraz huzur , bir parça turuncu ♧ Hoşgeldin Yaz ♧

Onur

Geliştirici

Aldığı Beğeniler
4,846
Takım
Galatasaray
Değerli üyelerimiz,

Özel mesaj sistemi yüzünden üyelerimizin gördüğü zararı engellemek için uzun süredir bu sistem üzerinde çalışma yapmaktaydık ve bugün itibari ile çalışmamız sonuçlandı.

Şu an itibariyle özel mesaj sistemi kapatılmış olup aşağıda tanıtımını yaptığım yeni sisteme geçilmiştir.

Üst menüde gördüğünüz üzere "Yardım Masası" adlı yeni bir bölüm oluşturduk;
16561.jpg

Bu bölüme girdiğiniz zaman karşınıza resimdeki bir gibiekran çıkacak, bu alandan gönderdiğiniz bildirimleri görüntüleyebilir ve yeni bildirim gönderebilirsiniz;
21782.JPG

Yeni destek bildirimi yazan yere tıklayarak yeni bildirim gönderebilirsiniz, bu alana ait detaylar aşağıdaki resimde anlatılmıştır;

51003.JPG

Bildirim gönderildikten / yanıtlandıktan sonraki ekrana ait görüntüler aşağıdaki gibi olacaktır;

39794.JPG

Sistemimiz gayet basit bir şekildedir, kısa sürede alışacağınızı umuyoruz.

Not : Bu alandan göndereceğiniz bildirim sadece Yönetim Kadromuz tarafından okunup cevaplanabilecektir.

Adminlerimizle özel olarak irtibata geçmek için sitenin en alt kısmındaki İletişimhttp://www.yenidendogus.net/iletisim/ bölümünü kullanabilirsiniz.

Not2 : İletişim bölümüne yazdığınız yazılar mail adresimize geldiği için yanıtlanması biraz gecikebilir, Yardım Masası bölümüne yazdığınız mesajlar sistem üzerinden kontrol edileceği için daha kısa sürede yanıt alırsınız.

Sistem ile ilgili soru,sorun ve görüşlerinizi konu altından bildirebilirsiniz.

Hayırlı olması dileklerimizle
Yenidendogus Yönetimi

Onur

Geliştirici

Aldığı Beğeniler
4,846
Takım
Galatasaray
Konuyu biraz daha açarsak, özel mesaj sistemi öyle bir hal aldı ki artık sadece soru ve cevap değil, arkadaşlık hatta bayan üyelerin erkek üyelere telefon numarasını verip ardından sorun yaşadığı zaman suçu site yönetimine bulan bir hale getirildi.

Sonuç olarak burası bir forum, üyelerin ikili olarak değil de herkese açık ortamda yazmalarını daha doğru bulduk, bunun yanı sıra site içerisinde yaşanan sorunların bildirilmesi içinde Yardım Masası adını verdiğimiz sistemi getirdik.

Özel mesaj sisteminden çok zarar gördüğümüz için eski sisteme geri dönmeyi düşünmüyoruz şimdilik.

nurnesli

Hayat üç noktadan ibaret...

Aldığı Beğeniler
124
Konuyu biraz daha açarsak, özel mesaj sistemi öyle bir hal aldı ki artık sadece soru ve cevap değil, arkadaşlık hatta bayan üyelerin erkek üyelere telefon numarasını verip ardından sorun yaşadığı zaman suçu site yönetimine bulan bir hale getirildi.

Sonuç olarak burası bir forum, üyelerin ikili olarak değil de herkese açık ortamda yazmalarını daha doğru bulduk, bunun yanı sıra site içerisinde yaşanan sorunların bildirilmesi içinde Yardım Masası adını verdiğimiz sistemi getirdik.

Özel mesaj sisteminden çok zarar gördüğümüz için eski sisteme geri dönmeyi düşünmüyoruz şimdilik.

emeğine sağlık onur kardeşim bence çok yerinde bir karar...burası sohbet sitesi değil bence sorunlar içinde çok güzel bir çaloşma yapmışsın kardeşim ellerin dert görmesin Allah seni sitemizn başından eksik etmesin halimiz nice olurdu:)

uhibbu

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
39,770
Takım
Galatasaray
TeşekkürLer o haLde bende memnun oLdum :)

fzehra

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
1,490
yerinde ve çok güzel bir karar herkez aynı düşüncede olmuyabiliyor

burası dini bir forum sayılır çet amaçlı birbirleriyel tanışma arkadaş olma yeri değil ..

sağalosın onur kardeşim aldığın kararı destekliyorum..

Onur

Geliştirici

Aldığı Beğeniler
4,846
Takım
Galatasaray
İhvanlar Güzelce Düşüncelerinizi Dile Getirmişsiniz Bende bir kaç kelam etmek istiyorum...
Diyelimki Özel Mesaj Sistemimiz Bugün Açıldı Ve Birbirimizle Özel Mesaj Yazıyoruz...Ben Bunun ''ÖZEL MESAJ'' Katogerisine girdiğine inanmıyorum adminlerimiz ve co adminler üyelerin birbirine attığı özel mesajları okuyabilme hakkına sahiptirler...
Siteye Uye Olurken Kuralları Okudum fakat bizim özel mesajlarımızı takip edebilme haklarına sahip olduklarını sanmıyorum bu kişilik ihalilini göstermiyormu?

Ayrıca adminlerimizden sadece ''onur'' kardeşimin profiline not gönderebiliyoruz ...
diyelimki çok önemli birşey oldu onur kardeşimizde o anda sitede yok biz nasıl bildirim yapacagız? tüm modların ve admınlerın(onur hariç) profillerindeki not sistemi kapalı...

Eğer rahatsız edilen bir üye varsa admınlere basvurur admınlerde IP Adresını gereklı mercilere iletir o onların vicdanına kalmıs birşey...

Kısa Ve öz Bu Sistem Beni Pek Memnun etmedi.Belki diğer forumlardan farklılıgımız oldu o kadar (:

Profillere Baktıgımda gruplanmalar ve arkadaş listeleri görüyorum buradaki kardeşler birbirlerine ''kanki'' diyede hitap edebilmektedir?

Öncelikle fikirlerinizi paylaştığınız için teşekkürler. Özel mesaj sistemi konusunda gönderilen özel mesajları çeşitli yollardan görme imkanımız vardı elbette ama hiçbir zaman bu tür bir arayış içerisine girmedik. Bu durumdan özel mesajlardaki kavgaların foruma yansımasını göz önüne alarak emin olabilirsiniz. Mantıklı olarak düşünürseniz özel mesajda yaşanan bir tartışmaya foruma yansıyıncaya kadar göz yummamızın imkansız olduğunu farkedebilirsiniz. Bu nedenle kişilik hakları ile ilgili bir ihlal gerçekleştirdiğimizi düşünmüyorum.

Profile not gönderme konusunda, profil alanları, üyelerin birbirleri ile irtibata geçmeleri için kullanılıyor. Her yönetici kendi isteğine göre bu alanı açıp kapatma hakkına sahip.

Forumda gördüğünüz tatsız bir olayı yada yanlışlığı
report.gif
butonu ile yada Yardım Masası alanından bildirebilirsiniz. Bu alanlardan gönderdiğiniz bildirimler tüm yetkililerin görebileceği bir alana anlık olarak ulaşıyor zaten.

Rahatsız edilme hususunda da önceleri önlemler almaya çalıştık, ancak rahatsız edilmeyi başlarda önemsemeyip, sonraları hayat memat meselesi haline getirerek forumu terk etmeye kadar gidenler olunca bu sistemi uygulamak durumunda kaldık.

Ortalama 6 aydır bu sistemi kullanıyoruz, şimdiye kadar hiçbir üyeden ben yöneticilere ulaşamadım, işlemim yapılmadı diyeni görmedim şahsen.

Bu kararlar zaten anlık alınan kararlar değil, forumdaki konuları takip ederseniz önce 100 mesaj altındaki üyelere yasakladık, sonra standart üyelere yasakladık ama baktık yine aynı durumlar devam ediyor, son çare kapatmak oldu. :)

Bu tür konularda fikirlerinizi açıkca dile getirmeniz çok güzel, Allah razı olsun.

Üst Alt