Yeniden Doğuş

• 》》 Biraz mavi , biraz telaş , biraz bahar , biraz sessizlik ,biraz deniz kokusu, biraz huzur , bir parça turuncu ♧ Hoşgeldin Yaz ♧

Durubey

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
4,726
Takım
Diğer
özel mesajlar kapatılmış:) ya ben arkadaşımla özel konuşacaksam ne olcak:)

Durubey

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
4,726
Takım
Diğer
adım durubey şeffaf bi adamım:) gizli kapaklı konuşacak bişeyim yok:) olursa nickimin altında kocaman msn adresim yazıyor.. isteyen beğenir alır.. istemeyen bıragır gaçar:)

şaka bir yana ateşi olan varmı çakmağı unuttumda:)

vildan

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
0
Takım
Galatasaray
www.canhaber.com da siz okurlarımla beraberim.yazılarımda özellikle işlememi istediğiniz konularda sizin sesiniz olmaya hazırım...mü'min el ele verirse güçlüdür.ALLAH (c.c)yar ve yardımcımız olsun.Efendimizin şefaati,Gavsı Sani hazretlerinin duaları duamız olsun.....

Murad Demir

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
0
Takım
Diğer
siteye girmeyi basardim ama nasil faydalanabilecegimi henüz anlamis degilim kuran-i kerim hatmini takip edebilmek amaciyla girdim nasil bu siteden fadalanacagim. Lütfen yardim edin

Onur

Geliştirici

Aldığı Beğeniler
4,846
Takım
Galatasaray
siteye girmeyi basardim ama nasil faydalanabilecegimi henüz anlamis degilim kuran-i kerim hatmini takip edebilmek amaciyla girdim nasil bu siteden fadalanacagim. Lütfen yardim edin

Anasayfa üzerinden ilgili kategoriye girerek konuları görüntüleyebilirsiniz.

MENZİL_SEVDAM

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
0
Esselamunaleyküm sofiler.. ALLAH (c.c ) gavsımızı başımızdan eksik eylemesin rabbim makamını yücelerden yüce eylesin..bizide onların yolundan ayırmasın inş..GAVSIMIZIN duasını şuan okudum ve göz yaşlarımı tutamıyorum.. ALLAH sadatlardan ve gavsımızdan razı olsun...

Fahl_

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
30
Takım
Beşiktaş
Resim ve video ekleme konusunda yardım alabilir miyim?

Teşekkürler

samanyolu

“Ya Bâki ente’l-Bâki”

Aldığı Beğeniler
19
Takım
Diğer
yeni ileti nereden yazabilirim bir türlü konu açamıyorum

Üst Alt