Neslicim hani kitaplarda ithaflar olura o babdan bu konuyu sendenize ithaf ediyorum cicim anladın sen bunu 
Efendim Muhabbet sonucu ortaya atılan fikrin içini doldurmak adına acizane yapıverdiğim biriki pasta nesnemi paylaşayım istiyorum.. beğenilirse yaptığım test yanılmış olup oley olacak ben için

vira dedim gözlernize şenlik olsun inş dedim gitti (el sallama nesnesinden bissürü adet)
:gul: :gul: :gul: :gul: :gul: :gul: :gul: :gul: :gul:
Öncelik Yapımı benim için ayrı yere sahip olan very very special pastamın olsun :gul:

Hemen ardından bisküvi tozuyla süslenmiş süper parfem

yakından görmekte fayda var
)))

Bu akşamlık son eklemem olmazsa olmaz her Eve Lazım

benim meşhuuur "Pençikli Pudingim " ...denemekte fayda var süper öresi bişey çünki. nede olsa made in ArorA
)))

Bunlar da pençikli aşiretim

Efendim Muhabbet sonucu ortaya atılan fikrin içini doldurmak adına acizane yapıverdiğim biriki pasta nesnemi paylaşayım istiyorum.. beğenilirse yaptığım test yanılmış olup oley olacak ben için
vira dedim gözlernize şenlik olsun inş dedim gitti (el sallama nesnesinden bissürü adet)
:gul: :gul: :gul: :gul: :gul: :gul: :gul: :gul: :gul:
Öncelik Yapımı benim için ayrı yere sahip olan very very special pastamın olsun :gul:
Hemen ardından bisküvi tozuyla süslenmiş süper parfem

yakından görmekte fayda var
)))
Bu akşamlık son eklemem olmazsa olmaz her Eve Lazım

benim meşhuuur "Pençikli Pudingim " ...denemekte fayda var süper öresi bişey çünki. nede olsa made in ArorA
)))
Bunlar da pençikli aşiretim

cok güzel süslemissin ama nasil yaptin...gif)