Yeniden Doğuş

• 》》 Biraz mavi , biraz telaş , biraz bahar , biraz sessizlik ,biraz deniz kokusu, biraz huzur , bir parça turuncu ♧ Hoşgeldin Yaz ♧

ArorA

Attractive-Heart

Aldığı Beğeniler
3,056
çok güzel görünüyolar ellerine sağlık marifetli araracık maşallah allah nazardan sakınsın bende okadar incelik yok ama bilesin bende süsleme severim ama fazla beceremem oda bi beceri oda bende yokki:)
Candan teşekkür ederim okadar maharetli senden övgü almak özel ben için :gulver:
Amin..cümlemizi saklasın sakındırsın inş.. bence sende çok iyi süslüyorsun vbendeki zan böyle en azından :) :gul: buarada vişneli nesneyi yaptıııımmm :p
resmini ekleyeceğim inş.

:D :D güzeeelll. geri adım dediğin tamda bu neviden olur :D

pastalarınız cok güzel.:alkis:

Ama bunların tarifinide ala bilsek bide yapılış şeklini.:Smiley (74):

yani yapıb yesekde göz hakkımız kalmasa dimi:)
hepsininin tarifini yapılışı ilaveli olarak hemde vermem çok pratik olmıyacak tır .. özellikle merak edilen varsa onu yapmak daha kestirme pratiklik olur diye düşünüyorum...ama sizi kırmamak adına azerin bacım bir sonraki eklememin tarifini vereceğim inş...( ki sevdiğim bir arkadaşım istemişti hazır tarifini yaptığım bişey hazırda olduğundan ben içinde kolay olur geriye o maili bulmak kalıyor :) )

cok guzel gozukuyor aroracim ;)
ayrica kiwili sus cok hos olmus :)
ellerine saglik..
sağolasın canımcım gözlerine hoşluklar daim denk gelsin dualarımla diyeyim bende... kivili nesne aa evet ama yeniden yapsam onu süpanglesinide yeşil yaparım oda ayrı konu :p

ArorA

Attractive-Heart

Aldığı Beğeniler
3,056
Zehra bacımcanın tarifinden yaptığım (ki tarifin imkanlarımın kısıtlanması olayıyla canına okudum ıslık :p ) Vişneli tavukgöğsü nesnesi..

azerin bacım tarif demişti bunun tarifi hazırda zaten değerli üyemiz zehra tarafından yapılmış.. link burada buyrunuz efendim ...:gul:

http://www.yenidendogus.net/tatlilar/39172-visneli-tavuk-gogsu.html

ben sadece buradaki tariften farklı ne yaptım onu anlatayım :)

Öncelikle ben vişne yerine kiraz kullandım (buzlukta olan olayından zorunlu olarak efendim) soraacııma kedi dillerim az geldi bidünya market süper hiper hepsine baktım ı ıh anam babam hepsinde dibine kıran girmiş sanki.. bende evde kahke kurabiye vardı eksik gelen katına onu ufalayıp ceviz kırıklarıyla bi kat yaptım (zaten tarifle birebir aynı şeyi yapsam kendimle ters düşerim o olur:Hihi: )

buda dilimler alındıktan sonraki hali içi merak konusu olur belki tedbiren ekleyeyim dedim :p:D

Beste

Dert etme Duâ et..

Aldığı Beğeniler
18,751
Takım
Galatasaray
oy oy oy bunlaridami sen yaptin bacim benim :)
Harika ya, Ben bi Tiramisu yapmasini biliyom :hihi:
Allah razi olsun insAllah canim.

ArorA

Attractive-Heart

Aldığı Beğeniler
3,056
oy oy oy bunlaridami sen yaptin bacim benim :)
Harika ya, Ben bi Tiramisu yapmasini biliyom :hihi:
Allah razi olsun insAllah canim.
yok komşumu çağırdım canımın içi o ediverdi bişeler bende hazıra koniiim barim ne ediim didim . (ay senaryoya bakarmısın :p :D )

teşekkür ederim canımcan sağolasın beğeniler ödül nevinden saydığım bişeydir ben için Allah cümlemizden razı olsunlarımla sendende tramisu alalım madem diyorum :-; :gul:

Beste

Dert etme Duâ et..

Aldığı Beğeniler
18,751
Takım
Galatasaray
Canim Komsunla tanisdirsan bizleride bi ara :hihi:
insAllah ama ben böyle süsler yapamiyorum. :)
emeklerine saglik insAllah birgün yemek nasip olur pastalarindan bacim.:gul:

*zehra*

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
38
Takım
Diğer
arora maşallah ellerine sağlık sütlü talı dedimmi akan sular duruyo valla en sevdiğim tatlı türüdür ya bende yapıyorum ama fotolarını çekince foruma eklendini bilmiyodum ben oluyomuş bende yaptığım zaman eklerim inşallah devamını bekleriz cancazım...

nur_41

..hamd..

Aldığı Beğeniler
3,707
Takım
Galatasaray
Resimleri görünce dilim damağıma yapışıp eski haline dönmek suretiyle şakladı resmen :p :D
Hey maşallah, analar ne maharetler doğuruyor :)

nesligul

Hersey sevmekle basladi..

Aldığı Beğeniler
40
arora maşallah ellerine sağlık sütlü talı dedimmi akan sular duruyo valla en sevdiğim tatlı türüdür ya bende yapıyorum ama fotolarını çekince foruma eklendini bilmiyodum ben oluyomuş bende yaptığım zaman eklerim inşallah devamını bekleriz cancazım...
zehra abla seninkinide bekliyoruz :D

arora masALLAH cok guzel olmus..
pastayi yarisina kadar bitirmissin hani bize yokmu:p :D:D
bizim burda olsaydin faslilar cok satin aliyorlar :D bende
reklamini yapardim ;) bu arada kitap isi fena fikir degil
sen ciddi ciddi dusun :D ;)

Üst Alt