Hâlâ devam ediyor mu sorun?Chrome kullanıyorum. Konulara cevap verirken hata veriyor bazen. Tarayici nedenli olabilir diyor
Hâlâ devam ediyor mu sorun?Chrome kullanıyorum. Konulara cevap verirken hata veriyor bazen. Tarayici nedenli olabilir diyor
Mobilde mi oluyor yoksa bilgisayardan girdiğinde mi yaşıyorsun ?Bende sıkıntı yaşadığım bir sorunu yazmak istiyorum ???? yazıyı ortalamak istediğimde yazıyı seçmem gerekiyor yazıyı seçince yazının hemen üstünde bir şerit çıkıyor her zamanki gibi kes kopyala tümünü seç yazan ama bu her seferinde ortalama butonunun üstüne denk geliyor yani paylaşacağım yazının üstüne resim ekledim mi çok problem olmuyor ama sadece yazıyı ortalayamıyorum????????![]()
Mobilde mi oluyor yoksa bilgisayardan girdiğinde mi yaşıyorsun ?
Farklı bir bakış açısıO zaman da seçme kayboluyor bu sefer seçilmiş olmadığı için ortalanmıyor yazı ama şöyle birşey buldum önce kalın ya da italik butonuna basıyorum sonra ortalanıyor sonra tekrar geri basıyorum kalın ya da italik ama biraz zor oluyor ????
Yine bir alternatif olarak iki üç satır boşluk bıraktıktan sonra denenebilir. Elime bir android telefon geçirince deneme yaparım yine