Yeniden Doğuş

• 》》 Biraz mavi , biraz telaş , biraz bahar , biraz sessizlik ,biraz deniz kokusu, biraz huzur , bir parça turuncu ♧ Hoşgeldin Yaz ♧

Onur

Geliştirici

Aldığı Beğeniler
4,846
Takım
Galatasaray
Eksik, hatalı gördüğünüz yada olmasını istediklerinizi de yazabilirsiniz. :)

Dildade

°Dar-ı Dünya°

Aldığı Beğeniler
2,841
Takım
Galatasaray
Bende sıkıntı yaşadığım bir sorunu yazmak istiyorum ???? yazıyı ortalamak istediğimde yazıyı seçmem gerekiyor yazıyı seçince yazının hemen üstünde bir şerit çıkıyor her zamanki gibi kes kopyala tümünü seç yazan ama bu her seferinde ortalama butonunun üstüne denk geliyor yani paylaşacağım yazının üstüne resim ekledim mi çok problem olmuyor ama sadece yazıyı ortalayamıyorum????????‍♀️

Onur

Geliştirici

Aldığı Beğeniler
4,846
Takım
Galatasaray
Bende sıkıntı yaşadığım bir sorunu yazmak istiyorum ???? yazıyı ortalamak istediğimde yazıyı seçmem gerekiyor yazıyı seçince yazının hemen üstünde bir şerit çıkıyor her zamanki gibi kes kopyala tümünü seç yazan ama bu her seferinde ortalama butonunun üstüne denk geliyor yani paylaşacağım yazının üstüne resim ekledim mi çok problem olmuyor ama sadece yazıyı ortalayamıyorum????????‍♀️
Mobilde mi oluyor yoksa bilgisayardan girdiğinde mi yaşıyorsun ?

Onur

Geliştirici

Aldığı Beğeniler
4,846
Takım
Galatasaray
Androidde çıkıyor demekki :) Çözüm olarak kopyala butonuna tıklayıp deneyebilir miyiz ?

Dildade

°Dar-ı Dünya°

Aldığı Beğeniler
2,841
Takım
Galatasaray
O zaman da seçme kayboluyor bu sefer seçilmiş olmadığı için ortalanmıyor yazı ama şöyle birşey buldum önce kalın ya da italik butonuna basıyorum sonra ortalanıyor sonra tekrar geri basıyorum kalın ya da italik ama biraz zor oluyor ????

Onur

Geliştirici

Aldığı Beğeniler
4,846
Takım
Galatasaray
O zaman da seçme kayboluyor bu sefer seçilmiş olmadığı için ortalanmıyor yazı ama şöyle birşey buldum önce kalın ya da italik butonuna basıyorum sonra ortalanıyor sonra tekrar geri basıyorum kalın ya da italik ama biraz zor oluyor ????
Farklı bir bakış açısı :D Yine bir alternatif olarak iki üç satır boşluk bıraktıktan sonra denenebilir. Elime bir android telefon geçirince deneme yaparım yine :)

Üst Alt