Yeniden Doğuş

• 》》 Biraz mavi , biraz telaş , biraz bahar , biraz sessizlik ,biraz deniz kokusu, biraz huzur , bir parça turuncu ♧ Hoşgeldin Yaz ♧

Onur

Geliştirici

Aldığı Beğeniler
4,846
Takım
Galatasaray
Değerli üyelerimiz,

Sitemizde değişiklik yapmak, renk katmak amacıyla yeni temamızı hazırlamış ve kullanımınıza açmış bulunuyoruz.

Tema biraz aceleye geldiği için ufak tefek kusurları olabilir, sizden ricamız eksik gördüğünüz yerleri konu altına yazmanızdır.

Hayırlı olması dileğiyle...

Not : Tema yapımında emeği geçen KaraMavi 'e teşekkürler..

vakkas

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
42
Takım
Diğer
Hemserim cok gÜzel olmus emeginize saglik

eksiklik bulursak
insaallah haber ederiz

vakkas

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
42
Takım
Diğer
Yanliz baysayfada tÜrk bayraginin yanindaki hac isaretli ingiliz bayaraginin

ne amacla durdugunu
bilme isterim hemserim

Rabiye_A

Nur yuzlunun sevdalisi...

Aldığı Beğeniler
15
bu tema çook guzel olmus emegine saglik kardesim.çok begendim gerçekten guzel bir degisiklik oldu.

Onur

Geliştirici

Aldığı Beğeniler
4,846
Takım
Galatasaray
Yanliz baysayfada tÜrk bayraginin yanindaki hac isaretli ingiliz bayaraginin

ne amacla durdugunu
bilme isterim hemserim

O aslında tıklayınca forumu ingilizceye çevirme amacıyla eklenmişti fakat forumda şu an Türkçe'den başka dil seçeneği olmadığı için onu iptal ettim, yerine Türk bayrağı koydum 2 tane oldu ama düzeltinceye kadar idare ederiz herhalde :p

BirKuL

¤ LamElif ¤

Aldığı Beğeniler
0
Forum'un yeni görsel gömleği hayrlı olsun.. Emeği geçen herkesten Rabbim razı olsun..

Eğer izniniz olursa birkaç noktayı öneri olarak sunmak istiyorum;

# Konu Cevaplama Paneli bu sitede [tıkla] olduğu gibi ayarlamanız mümkün mü? Konuların daha hızlı açılmasna sebep olur ki bu da üye olan herkes için çok önemlidir.

# Forum ana sayfasının alt veya üst kısmına "Son Mesajlar" akışkan listesinin eklenmesi yeni konuların görülmesi ve yorumlanması açısından daha uygun olacağı kanaatindeyim..

# Yeni konu açtığımız yer ve yorum bırakılan yer zemininin [background] beyaz(#FFFFFF) renk olması eklenen resimlerdeki arka plan renkleriyle genelde uyumluluk gösterir. Bu nedenle sayfa görsellik açısından daha bir hoş güzükür. Değerlendirirseniz ne kadar güzel olur.

# Son olarakta sayfa geçişleri birazcık yavaş gibi kod yazılımnlarından bu biraz daha hızlı ve işlevsel hale getirilebilinir mi?

Dikkate alırsanız çok sevinirim..

Şimdiden Teşekkürler..

Onur

Geliştirici

Aldığı Beğeniler
4,846
Takım
Galatasaray
# Konu Cevaplama Paneli bu sitede [tıkla] olduğu gibi ayarlamanız mümkün mü? Konuların daha hızlı açılmasna sebep olur ki bu da üye olan herkes için çok önemlidir.
O sitedeki cevaplama alanı ile sitemizdekinin farkını göremedim ? Mümkünse resimli olarak gösterirseniz uygulayalım.

# Forum ana sayfasının alt veya üst kısmına "Son Mesajlar" akışkan listesinin eklenmesi yeni konuların görülmesi ve yorumlanması açısından daha uygun olacağı kanaatindeyim..
Bunun için üst kısımdaki menüden Yeni İletiler alanını yada direk Portal bölümümüzü kullanabilirsiniz.
# Yeni konu açtığımız yer ve yorum bırakılan yer zemininin [background] beyaz(#FFFFFF) renk olması eklenen resimlerdeki arka plan renkleriyle genelde uyumluluk gösterir. Bu nedenle sayfa görsellik açısından daha bir hoş güzükür. Değerlendirirseniz ne kadar güzel olur.
Şu ana kadar yaptığımız tüm temaların arka plan rengi #FFFFFF 'dan farklıydı, herhangi bir zararını görmedik fakat dediğiniz mantıklı. Denenecektir.
# Son olarakta sayfa geçişleri birazcık yavaş gibi kod yazılımnlarından bu biraz daha hızlı ve işlevsel hale getirilebilinir mi?
Bu da sanırım temanın grafik ağırlıklı olmasından kaynaklanıyor, cache yazılımı ile hızlandırmaya çalışalım.

İlgi ve alakanız için çok çok teşekkürler.

AskSairi

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
14
Takım
Fenerbahçe
üsteki ana menüde
forumdan önce birde portal olsa daha hoş olacak

BirKuL

¤ LamElif ¤

Aldığı Beğeniler
0
O sitedeki cevaplama alanı ile sitemizdekinin farkını göremedim ? Mümkünse resimli olarak gösterirseniz uygulayalım.

Asıl ben teşekkür ederim.. Özellikle dikkate alıp hızlı bir şekilde cevap yazdığınız için..

Paneldeki [/COLOR][/SIZE][/FONT] bu gibi kod eklentilerinin çıkmamasını kastdestmiştim.. Yine anlaşılmadı ise; Yarın ins. resimli anlatıyım.. Şimdi yarım ölüme doğru gitmem gerek..

Üst Alt