Yeniden Doğuş

• 》》 Biraz mavi , biraz telaş , biraz bahar , biraz sessizlik ,biraz deniz kokusu, biraz huzur , bir parça turuncu ♧ Hoşgeldin Yaz ♧

ilminur

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
128
Takım
Fenerbahçe
Tanışma maksatlı bayanlar bayanlarla erkekler erkeklerle ...

Halid Bin Velid

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
1
Takım
Galatasaray
altaymustafa abiyi tanıyorum...
o da gelecekmiş zaten onunla konuşup gelebilirim...

Arzuhalim

BendeYar

Aldığı Beğeniler
6
Takım
Fenerbahçe
Dolmuşa bir sonra bir tarnvaya..sonra yarım saat yürü tam karşınna çıkacaklardır :D

Mükemmel bir yol tarifi Bu orginazasyonu duzenleyen kişilere birkaç sorum olacak ?

Organizasyon neden avrupa yakasında ? Çevre illerden katılanlar için zorluk olsun diyemi ?

Uyelerın çogunlugu uzak yerlerden geliyor dünyanın baskenti diye nitelendiren istanbulu bilmeyen uyelerımız ne yapacak _? Koskoca istanbul dimi sonucta...

Söyle sayfaları inceledim ve şu hıkaye aklıma geldi paylasayımda paylasım olsun ...

Eski zamanlarda bir kral saraya gelen yolun üzerine kocaman bir kaya koydurmuş kendisi de pencereye oturmuştu. Bakalım neler olacaktı?.
Ülkenin en zengin tüccarları en güçlü kervancıları saray görevlileri birer birer geldiler sabahtan öğlene kadar. Hepsi kayanın etrafından dolaşıp saraya girdiler. Pek çoğu kralı yüksek sesle eleştirdi.
Halkından bu kadar vergi alıyor ama yolları temiz tutamıyordu. Sonunda bir köylü çıkageldi. Saraya meyve ve sebze getiriyordu. Sırtındaki küfeyi yere indirdi iki eli ile kayaya sarıldı ve ıkına sıkına itmeye başladı.
Sonunda kan ter içinde kaldı ama kayayı da yolun kenarına çekti.
Tam küfesini yeniden sırtına almak üzereydi ki kayanın eski yerinde bir kesenin durduğunu gördü. Açtı..
Kese altın doluydu. Bir de kralın notu vardı içinde.. "Bu altınlar kayayı yoldan çeken kişiye aittir" diyordu kral. Köylü buğün dahi pek çoğumuzun farkında olmadığı bir ders almıştı.

İçlerinden bir ismin kendisiyle uyusmadıgı ıcın pıknıkte bulunmasından dolayı gelemeyen Bir kişi nasıl bu kardeşlik ortamında bulunabılıyor ? profillere tahammulumuz kalmamıs . Hiç ihtimaller uzerıne gitmem . Bir ihtimal yoktur benım hayatımda ondan dolaıkı loto toto iddia gibi oyunlarla işim olmadı bir ihtimal hafız kardeşim gelebilir . Bu ne demektir yukarıdakı yazılan profıllerdekılerınde bir ihtimal gelebileceğini belirtiyor .Eleştiriyorum cunkı sayın uyelere baktım cogu bu birleşme pikniğinde dagılmaya gitmiş . Bu pıknıgı duzenleyen kısılerın amac bu guzel yazıları yazan kısılerı gerçek hayatta görmek tanımak tanışmak sosyal bir faaliyet tabiki kutlarım ama yer uzak Keşke uyelerımıze sorulsaydı yerın neresı olacagı !

İsrâ

"Özlem"imsin

Aldığı Beğeniler
12,753
Takım
Galatasaray
Mükemmel bir yol tarifi Bu orginazasyonu duzenleyen kişilere birkaç sorum olacak ?

Organizasyon neden avrupa yakasında ? Çevre illerden katılanlar için zorluk olsun diyemi ?

Uyelerın çogunlugu uzak yerlerden geliyor dünyanın baskenti diye nitelendiren istanbulu bilmeyen uyelerımız ne yapacak _? Koskoca istanbul dimi sonucta...

Söyle sayfaları inceledim ve şu hıkaye aklıma geldi paylasayımda paylasım olsun ...

Eski zamanlarda bir kral saraya gelen yolun üzerine kocaman bir kaya koydurmuş kendisi de pencereye oturmuştu. Bakalım neler olacaktı?.
Ülkenin en zengin tüccarları en güçlü kervancıları saray görevlileri birer birer geldiler sabahtan öğlene kadar. Hepsi kayanın etrafından dolaşıp saraya girdiler. Pek çoğu kralı yüksek sesle eleştirdi.
Halkından bu kadar vergi alıyor ama yolları temiz tutamıyordu. Sonunda bir köylü çıkageldi. Saraya meyve ve sebze getiriyordu. Sırtındaki küfeyi yere indirdi iki eli ile kayaya sarıldı ve ıkına sıkına itmeye başladı.
Sonunda kan ter içinde kaldı ama kayayı da yolun kenarına çekti.
Tam küfesini yeniden sırtına almak üzereydi ki kayanın eski yerinde bir kesenin durduğunu gördü. Açtı..
Kese altın doluydu. Bir de kralın notu vardı içinde.. "Bu altınlar kayayı yoldan çeken kişiye aittir" diyordu kral. Köylü buğün dahi pek çoğumuzun farkında olmadığı bir ders almıştı.

İçlerinden bir ismin kendisiyle uyusmadıgı ıcın pıknıkte bulunmasından dolayı gelemeyen Bir kişi nasıl bu kardeşlik ortamında bulunabılıyor ? profillere tahammulumuz kalmamıs . Hiç ihtimaller uzerıne gitmem . Bir ihtimal yoktur benım hayatımda ondan dolaıkı loto toto iddia gibi oyunlarla işim olmadı bir ihtimal hafız kardeşim gelebilir . Bu ne demektir yukarıdakı yazılan profıllerdekılerınde bir ihtimal gelebileceğini belirtiyor .Eleştiriyorum cunkı sayın uyelere baktım cogu bu birleşme pikniğinde dagılmaya gitmiş . Bu pıknıgı duzenleyen kısılerın amac bu guzel yazıları yazan kısılerı gerçek hayatta görmek tanımak tanışmak sosyal bir faaliyet tabiki kutlarım ama yer uzak Keşke uyelerımıze sorulsaydı yerın neresı olacagı !

Organizasyon neden Avrupa yakasında?

Siz ya uzun zamandır siteye girmiyorsunuz ya da bu konuyu siteye girdiğiniz halde daha önce açtığımız konuları hiç okumamışsınız. 3,5 aydır gündemde olan bir konu ve ilk işimiz bunu üyelere sormak oldu. Siz son 2 gün kala böyle bir soru yöneltiyorsunuz. Bunun özel bir nedeni yok. İstanbul'da güzel mekanlardan biri olarak gördüğümüz için burayı uygun gördük. Yoksa Avrupa veya Asya yakasının bir ayrıcalığı yok. Aslında Ankara'da da toplanmayı düşünmüştük ama gelecek kişilerin birçoğunun İsanbul'da ikamet etmesi dolayısıyla bu kararı aldık. Kimseye zorluk çıkarmak gibi bir niyette söz konusu bile olamaz. Zorluk çıkaracak olsak toplanmanın anlamı nedir Sevgili Kardeşim?

Uyelerın çogunlugu uzak yerlerden geliyor dünyanın baskenti diye nitelendiren istanbulu bilmeyen uyelerımız ne yapacak?

Çok basit. Dünya'nın başkentine otobüsle geliyorsanız Eğer Harem'de indiyseniz Vapur'la direk Beşiktaş'a geçiyorsunuz. Esenler otogarda inerseniz Beşiktaş'a nasıl giderim diye sorabilirsiniz? 4-5 farklı yöntemle gelebilirsiniz. İskeleye yakın bir yerde indinizmi bir telefonla sizi almaya geliriz. Telefon numaralarımızı gelmek isteyen kişilere ulaştırdık zaten. Sanırım siz Sakarya'dan geleceksiniz. Bende Zonguldak'tan geleceğim. İsterseniz sizi geçerken alabilirim? Hiçbir derdiniz olmaz Sevgili kardeşimiz.

Gelebilme ihtimalini de açıklayayım size. Hafız Abimiz bir din görevlisi. Şu an yerine bakacak bir kimse yok. Eğer şartlar oluşurda yerine bakacak biri olursa gelecek. Bu sıkıntısı olmasaydı gelecekti normalde. Bu sayısal loto değil bir ihtimaldir.

Üyelerimizin çoğu dağılmaya gitmiş diye yazmışsınız.
Listede 26 kişi görünüyor. 2 Kardeşimiz sağlık sorunları olduğu için gelemiyor. Bu geçerli bir sebeptir. Sağlık herşeyden önemlidirçünkü. Diğer kardeşimize gelince. Dün sitemizde yanlış anlaşılmalardan kaynaklanan bir sıkıntı yaşadık ve çok şükür düzelttik. O kardeşimizde İnşAllah aramızda olur diye ümit ediyorum. Her organizasyonda çeşitli sebeplerden ötürü katılamayanlar olur. Bunlar da böyledir. Yani bu bir dağılma olarak gösterilemez.

katresu

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
14
Takım
Diğer
Organizasyonunuzu kutluyorum, hayırlı olsun...

İnşaallah bir sonraki düzenlemede ben de; siz, sevgili Yeniden Doğuş Ailesiyle tanışıp, sohbet etme imkanı bulurum.

Muhabbetiniz bol, gününüz aydın olsun.

Fetih

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
3
Takım
Galatasaray
ameliyet şimdilik güzel geçti az az sıkıntılarımız var bizleri dualarınızda unutmayın ınsallah..

EkSen

Çelİşkilli

Aldığı Beğeniler
13
Rabbim sabır versin .. Rahmet üzerinize olsun ..

Altaaaayyyy Yıldız parkındamı buluşacaktık ..?

Üst Alt