bekleyin ve görün :laugh:Allah iyiliğini versinCihan abimizin dediği gibi kim bilir daha nerelere götürcen siteyi ..
![]()
sağol uhibbu ama taaa İzmirlerden beni salata yapmaya mı çağırdın?
bana ne yapmıyorum![]()

ooo oda güzel saol hacı :laugh:çok hoş olmuş ya emeğine sağlık.ama ellerimi bulaştırıp salatayı yapardım ben yav.......![]()
NurnesLi Kayra Ubeyd Sürmeli sofrayı hazırlıyor.Bir yandan götürüyolar
Eyvah her şeyin yarsını yemişler
her zamanki gibi sofrayı hazırlayanlar içinde bende varım![]()
elim değmese olmaz
güzeldi kardeşim bizide eklemişsin hoşumuza gitti açıkçası sağolasın
dua ile
görevimiz teşekkr ederim :laugh:uhibbu bacım gene hayal ve yaratıcılık gücüne beni hayran bıraktın
eline yüreğine sağlık kendine hayran bırakıyorsun bizi
![]()
orayada sen götür kolaysaallah razı olsun kardeşim dilerim birgün gerçek olur.hadi bizi ramazanda umreyede götür hazır el atmışken...

ya uhibbum... herşey iyi güzel hoşdu ama vakkas kardeşimiz o yemekleri kalkıp oraya ekleyince tüm işler bozuldu..
canımız kaldı şimdi
şaka maka bir yana ama.. maşallah kardeşim ciddende hayal gücün bayağı bir kuvvetli.. ayrıca bunu kaleme dökmek büyük bir cesaret+ ..
vakkas kardeşim.. o yemeğin görüntüsü bile yeter maşallah..
ALlah c.c. razı olsun..
selam ve dua ile..
bu sözünüzü unutmıcam tamam :laugh:Allah razı olsun kardeşim Bizleri yine tebessüm ettirdiniz.Siz yinede yiyecekleri fatsalı ile benden uzak tutun da diğerleri aç kalmasın.:hahaha:
muhteşemdi canım hayal gücüne sağlık:hahaha::hahaha:seçtiğün yerde çok güzelmiş...bakalım daha nerelere gidecez ama sana güvenim sonsuz mutlaka güzel ve eğlenceli yerlere gideriz![]()

Nickim uhibbu arkadaşlar uhibbi degil
bu taşı bana attın herhalde Uhibbu kardeşim...
neyse ki yarılmadı kafamız bir dahaki sefere dogrusunu yazarız...
![]()