Yeniden Doğuş

• 》》 Biraz mavi , biraz telaş , biraz bahar , biraz sessizlik ,biraz deniz kokusu, biraz huzur , bir parça turuncu ♧ Hoşgeldin Yaz ♧

uhibbu

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
39,770
Takım
Galatasaray
Yeniden Dogus Üyelerine Mektup YazaLım....Yıl 2050 :)

Esselamu Aleyküm sevgili kardeşLerim
Görüşmeyeli uzun zaman oldu..Onuru hala baş köşede görünce duygulandım..2.webmaster da eşiymiş :D..Cihan çoLuk çocuga karışmış duyduguma göre artık aiLece sanaLda taklıyorLarmış :D..Fzehra abLada ortalardan kayboLmuş hayroLsun başka sitede gördüm geçen gün benden duymuş olmayın :hihi:..KanDamLası da ordaydı gözümden kaçmadı..:DBAyram bey eyüp caminde hoca olmuş cemaate yeniden doguşu tavsiye ediyor :hahaha:
Hafız 70 abimizi maça götürdükten sonra karar vermiş maç spikeri olmuş onu radyolardan takip ediyrz artık.Her fener maçından önce hatim indiriyomuş :hahaha:..Engin 15 cüz Hafız 15 cüz aralarında payLaşmışLar..Sendemi Engin :hihi:Nurnesli bunLarı duyunca kahrından bakırköy deliler hastenesini boylamış.O artık bi deLİ :hahaha:..LeyL de oLabildigince agırLaşmış büyük adam pardon büyük abLA olmuş :D..İlminur çocuklarını getirmiş siteye buraya yerleşmiş anLaşıLan :D..GeceLer abLAmız kaLLe sır oLmuş ismini özümsemiş geceye karışmış..Ah gece olsun istmyrm aklıma sen geliyosun :D..Sümeyya mesleginde yükseLmiş..Kimseyi görmüyo gözü..Siteyi mi görcek.En son 10 yıl önce girmiş :D
Hilalumut intenetten iflas etmiş.EşiyLe beraber yoLLara düşmüş.Onları artık çarşıda pazarlarda görebilirsiniz :D..Nurseza bi gün karşılaşmış şok olmuş :aaa: hep satıcı olmak istermiş :hahaha: oda onlara katılmış :hihi:…..Necmeddini ne siz sorun ne ben :D

Semerkan
ağabeymiz semerkand diye diye yayınLarın genel müdürü oLmuş :D..yardımcısı da Sofi boy boy röportajLarı çıkıyor…:D KerbeLa kardeş evlenmiş elinin hamuruyLa artık siteye girmez olmuş :D..Mehmetali işsiz kalmış Semerkand ona iş vermiş :D Elifi de sekreter yapmışLar :D..BU yayın batacak akşama kadr siteden çıkmıyoLar ki iş yapsınlar :hihi:

Katre bacımız sadece yorum yapmaktan da sıkılmış bizi terketmiiiişşş :(
Mehmet said Admin olmuş önüne geleni banlıyo..En son banladıgı ise Kayra...Yazık oLDu Kayraya :DHansayla Sürmeli torun torba sahibi nur yüzlü nenelerimizden herügn torunları başına oturur bunlarda siteyi yaad ederlermiş :hihi: bütün bildikleri burda okuduklarından ibaret :D
Vakkas istanbuLa yerleşmiş eşiyLe :) yemege davet ediyormuş sitedekileri..Son yemek görüşmesinde çogunu kendisi yedigi için telafi edecekmiş :D. Bu duruma Fatsalı ağabeymiz çok kızmış daha yaşlı oldugu için alıngan… kendisi aç kalmışta :D
Acizane hoca oLmuş talebeLeri var artık ilk talebesi Davam..Bu payLaşımLArıda sitede sürüor hala.. :) .Sevvalk Nurican Nuru diLara Bayaz nur MüpteLan o gün bugün hiç ayrılmamışlar bizden ..ilk üye olduklarında daim olursunuz demiştik ya fazla ciddiye almışLar :D Devamını diliyrm (:

2.Mektup kimden gelecek hadi baklım :ii:

semerkand

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
40
Takım
Diğer
Allah senin hayrını versin...:hahaha::hahaha:nede güzel düşünmüşsün..40 yıl düşünse insan bulamaz..:alkis:

Gülyüzlüm

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
63
Takım
Galatasaray
:hihi::hihi::hihi:
teşekkürler emeğinize sağlık

:alkis:

fzehra

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
1,490
bayıldım ben bu mektubaa beni nerde gördün yaa :)))))))))

eline gözüne o zehir gibi zekana ve böyle antik buluşlarına sağlık ömrüne bereket...

*_NaZLı_*

(*_BABASININ_KIZI_*)

Aldığı Beğeniler
2,357
Takım
Diğer
KerbeLa kardeş evlenmiş elinin hamuruyLa artık siteye girmez olmuş
Allah seni sevdikelrine bağışlasın ne diyim saol can bcım tebessüm ettirdin,2050 de ninemi olurdum yoksa diğer taraftamı olurdum bilemiyorum :lac:.2.ci mektubuda ben yazim dermişimmm(:(:(:

uhibbu

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
39,770
Takım
Galatasaray
bayıldım ben bu mektubaa beni nerde gördün yaa :)))))))))

eline gözüne o zehir gibi zekana ve böyle antik buluşlarına sağlık ömrüne bereket...

Teşekkr ederm :laugh:
nerde gördügümü söylemem reklam olur :hahaha:

KerbeLa kardeş evlenmiş elinin hamuruyLa artık siteye girmez olmuş
Allah seni sevdikelrine bağışlasın ne diyim saol can bcım tebessüm ettirdin,2050 de ninemi olurdum yoksa diğer taraftamı olurdum bilemiyorum :lac:.2.ci mektubuda ben yazim dermişimmm(:(:(:

yaz tabi kardeşim :gul:

*_NaZLı_*

(*_BABASININ_KIZI_*)

Aldığı Beğeniler
2,357
Takım
Diğer
yaz tabi kardeşim :gul:

dermişim dedim gı :):hahaha:

*_NaZLı_*

(*_BABASININ_KIZI_*)

Aldığı Beğeniler