Yeniden Doğuş

• 》》 Biraz mavi , biraz telaş , biraz bahar , biraz sessizlik ,biraz deniz kokusu, biraz huzur , bir parça turuncu ♧ Hoşgeldin Yaz ♧

fatsalı

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
796
Takım
Trabzonspor
her ne kadar unutulduysakta biz barim gezmiyoruz değilmi.........emeğinize sağlık......metbunuz hayırlı olsun...........

uhibbu

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
39,770
Takım
Galatasaray
Vakkas istanbuLa yerleşmiş eşiyLe yemege davet ediyormuş sitedekileri..Son yemek görüşmesinde çogunu kendisi yedigi için telafi edecekmiş . Bu duruma Fatsalı ağabeymiz çok kızmış daha yaşlı oldugu için alıngan… kendisi aç kalmışta

unuturmuyum :gul:
gözünüzden kaçmış olmalı :)

fatsalı

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
796
Takım
Trabzonspor
özür dilerim bacim yaslilik gözden kaçmiş....ellerine sağlık............radyoyada bekleriz ins.........

Hafız_70

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
6,432
Takım
Fenerbahçe
Allah razı olsun kardeşim.Zaten ben Türk sipikerlerden daha iyi anlatırım.Ama bana sorsan oynamakmı anlatmakmı diye.Oynamak dururken anlatmak zulüm gelir.Hele bir dizim düzelsin siz beni ozaman görün.:D
Tekrar tekrar teşekkürler..

uhibbu

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
39,770
Takım
Galatasaray
Allah razı olsun kardeşim.Zaten ben Türk sipikerlerden daha iyi anlatırım.Ama bana sorsan oynamakmı anlatmakmı diye.Oynamak dururken anlatmak zulüm gelir.Hele bir dizim düzelsin siz beni ozaman görün.:D
Tekrar tekrar teşekkürler..

amin rica ederim :) oynatmayı düşündüm ama önceden bayanları futbolcu yapmştımya hani yine aynısını yapmıyım dedim abim ;)

Hafız_70

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
6,432
Takım
Fenerbahçe
Bizler dururken bayanlar topmu oynarmış kardeşim.Topu görseler akşam yemeği için kabak yemeğinin malzemesi sanırlar..:hahaha:Tabi buda işin espirisi

uhibbu

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
39,770
Takım
Galatasaray
tekkelimeyle muhtesemsin:ok:

vallahi imreniyom sana güzel zekana kardesim

yanliz hepsinide yemedim

siz yediniz sonrada sindirmek icin

bak top oynuyosunuz :hehehe:

teşekkr ederm ;)