- Aldığı Beğeniler
- 1,783
- Takım
- Galatasaray
[GLOW=orangered]es selamün aleyküm yenidendogus ailesi ben mehmetalisoker kardeşiniz Rabbime çok şükür size kavuştum.Hepinizden Rabbim razı olsun kuzenim metin sizlerden dua etmenizi istemiiş sizlerin o mübarek duaları ve Rabbimin şifaları beni o yataktan kaldırdı ve sizinle tekrar bir arada olmamı sağladı ne kadar şükür etsem azdır Rabbime.Şimdi daha iyiyim iki ayagım kırık çok şükür fazla birşeyim yok bazen düşünüyorum ki daha birkaç gün önce o yataktan kalkmam çok zorken bugun sizlerden beraberim.Annemin Babamın kısacası ailemin sizlere selamlerı var Allah razı olsun diyorlar bende teşekür ederim sizlere çok mutluyum sizlerin aranızda yönetici abilerimiz ve ablalarımızdan özel üye olmuşum buna da çok sevindim Allah'ın selamı üzerinize olsun.[/GLOW]
Not; Kardeşlerim özel üye olarak daha çok ziyaret etmem gerekiyor siteyi ama dört beş gün dinlenmem lazım ara sıra girmeye çalışırım siteye benim yerime bazen kuzenim metin giriş yapabilir mi? Sizleri çok özleyeceğim kendinize iyi bakın Allah'a emanet olun selam ve dua ile.....
Not; Kardeşlerim özel üye olarak daha çok ziyaret etmem gerekiyor siteyi ama dört beş gün dinlenmem lazım ara sıra girmeye çalışırım siteye benim yerime bazen kuzenim metin giriş yapabilir mi? Sizleri çok özleyeceğim kendinize iyi bakın Allah'a emanet olun selam ve dua ile.....