Yeniden Doğuş

• 》》 Biraz mavi , biraz telaş , biraz bahar , biraz sessizlik ,biraz deniz kokusu, biraz huzur , bir parça turuncu ♧ Hoşgeldin Yaz ♧

Ahiretime Duamsın

***AHİRETİME DUAM'SIN***

Aldığı Beğeniler
1,783
Takım
Galatasaray
[GLOW=orangered]es selamün aleyküm yenidendogus ailesi ben mehmetalisoker kardeşiniz Rabbime çok şükür size kavuştum.Hepinizden Rabbim razı olsun kuzenim metin sizlerden dua etmenizi istemiiş sizlerin o mübarek duaları ve Rabbimin şifaları beni o yataktan kaldırdı ve sizinle tekrar bir arada olmamı sağladı ne kadar şükür etsem azdır Rabbime.Şimdi daha iyiyim iki ayagım kırık çok şükür fazla birşeyim yok bazen düşünüyorum ki daha birkaç gün önce o yataktan kalkmam çok zorken bugun sizlerden beraberim.Annemin Babamın kısacası ailemin sizlere selamlerı var Allah razı olsun diyorlar bende teşekür ederim sizlere çok mutluyum sizlerin aranızda yönetici abilerimiz ve ablalarımızdan özel üye olmuşum buna da çok sevindim Allah'ın selamı üzerinize olsun.[/GLOW]

Not; Kardeşlerim özel üye olarak daha çok ziyaret etmem gerekiyor siteyi ama dört beş gün dinlenmem lazım ara sıra girmeye çalışırım siteye benim yerime bazen kuzenim metin giriş yapabilir mi? Sizleri çok özleyeceğim kendinize iyi bakın Allah'a emanet olun selam ve dua ile..... =)

fzehra

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
1,490
a.s hoşgeldin kardeş bizi baya korkuttun RABBİM acil şifalar versin

güzel ve faydalı katılımı olduktan sonra ha sen ha kuzenin girmiş farketmez bence heleki senin rızanda olduktan sonra...

Onur

Geliştirici

Aldığı Beğeniler
4,846
Takım
Galatasaray
A.s geçmiş olsun..Rabbim acil şifalar versin inş.

@Cihan**

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
9
Takım
Beşiktaş
aleykum selam...
gecmis olsun kardesim ...

aramiza tekrardan hos geldin... =)

sümeyya

SüKuT

Aldığı Beğeniler
39
Takım
Galatasaray
Vealeykümselam kardeş öncelikle geçmiş olsun ve aramıza tekrardan döndüğüne sevindik hoşgeldin.Rabbime emanet ol...

Üst Alt