Yeniden Doğuş

• 》》 Biraz mavi , biraz telaş , biraz bahar , biraz sessizlik ,biraz deniz kokusu, biraz huzur , bir parça turuncu ♧ Hoşgeldin Yaz ♧
Forum Oyunu

Kuzucuk_saudade

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
3,082
Takım
Trabzonspor
Şimdi bi iki kelam etmesek olmaz ???? süliet’in geçerli olmadığı hasret kaldığımız samimiyetin kaybolmaz kokularını teneffüs ettiğimiz havaya salarak ,gönle ve ruha şifa niyetine ,rahmet olarak yağdığı bir platform olarak görüyorum burasını .Düşünsenize herkes görünmenin derdinde..iken buradaki hiç görmediğimiz kardeşler olarak ,en uzağında ki bir ihvan kardeş inin elinde tutuyor va hayata bağlıyor kendisini ,her paylaşılan şeyin ardından yeniden doğuyor sanki: kendi adıma konuşayım, bolca istifa de ediyorum ve hep burada olacam.Rabbimin izni ile .. hepiniz can sınız..???????? @uhibbu ve @...vuslat ;Finduk ve hamsi yiyesecular siziii☺️ Teşekkür ederim yorumlarınıza

Birindarfatma

Hüzün Hamalı

Aldığı Beğeniler
4,413
Takım
Diğer
En iyi bayan üye ; @uhibbu @sükutu-ezber @Beste @YaRêN @...vuslat @Rumeysa @Güner @Sultani Can @Aşikar :gulver:

En iyi erkek üye ; @Beyoğlu @Yusufça @SiyahSancaktaR @İsrâ @Kuzucuk_saudade @Sessizliğim

En yararlı bölüm/ konu ;

En sevdiğiniz sayfa/konu ; Gönül Dağı Yüreğimin Yıkık Dökük Sayfası Hayal-I Sözler Hüzünlü Mısralar Gönülden Dökülenler

En sevdiginiz forum oyunu ; Yokluğunu Fark ettiğiniz Üye İçinizden Geleni Yazın 3 Üye 3 Yorum :giggle:

En iyi konu açan; @Beyoğlu @Yusufça @Kuzucuk_saudade @YaRêN @Sessizliğim

En iyi yorumcu :

En iyi çıkış yapan üye; Ben :giggle:

En güzel nick; @uhibbu @Beste @YaRêN @sükutu-ezber @Yusufça

En aktif /çalışkan üye : Hepside çalışkan MaşaALLAH :giggle:

En hamarat : Hepside hamarat MaşaALLAH :giggle:

En uyumlu:

En özlenen üyeler ; Girmeyince hepsinide merak edip özlüyorum şayet şimdilik kayıp olanlar @Mavi'm @Sükutu LeyL @Aşikar :gulver:

En samimi ;

En yardımsever: @İsrâ @uhibbu

En şair ruhlu; @Beyoğlu @Yusufça @sükutu-ezber @turangida @SiyahSancaktaR

En duygusal : @Beyoğlu @sükutu-ezber @SiyahSancaktaR ve ben @Birindarfatma :giggle:

En sessiz,sakin @Beyoğlu @Yusufça @Sükût-u Hayâl @Rumeysa @GünBatımı

En sabırlı : @uhibbu :gulver:

En mütevazi; @Beyoğlu @Yusufça @Sessizliğim @SiyahSancaktaR

Şimdilik Bukadar :giggle:

...vuslat

gökyüzünü bilmeyen leke sanıyor kuşları...

Aldığı Beğeniler
19,193
@...vuslat Teşekkür ederim beni/de kalemineze aldığınız için berhudar oldum ????
Kardeşim @Beyoğlu sizin kâleminiz yanında kiii Hayali sözler'şahid????????
Mizah'ötesindeki suratlarımıza tebessüm konduran paylaşımlar
Birbirine ' tut ucunu ipin' dercesine bağlı paylaşılan şiirler...var iken
Bizim "haklı"olarak isminizi zikretmemiz can'ı gönülden bilesiniz
Kaleminiz 'âleminize vefalı, muhabbetli kalsın daim...
Var'olun daim

Son düzenleme:
Üst Alt